REAL BRUID II Abigail in de herfst

20-2-2018
Het was het weekend van de Love and Marriage Beurs. Normaal hou ik dat weekend vrij van bruiloften omdat een beurs draaien de nodige tijd en energie kost. Maar hoe kon ik nee zeggen tegen Abigail.

Doe maar lekker vroeg
Ze zou trouwen met Bastiaan vanuit hun woning in Rotterdam en ze zou al om 8u30 worden opgehaald. Nou moet ik toevallig de beurs draaien in Rotterdam en die begint pas om 10u00, dus dan kan ik best even langs komen! Zo gezegd zo gedaan. Uiteraard hadden we eerst een proefsessie gedaan. Alles was doorbesproken en we hadden een plan van aanpak. De koffie stond dus al om 6u00 voor mij klaar. Vriendinne waren er ook al gezellig bij en we konden aan de slag.

Najaars Trouwjurk
Trouwen in de herfst geeft een stukje rust wat betreft het weer. De meeste bruiden die ik dan spreek zul je niet horen over het weer. Ach het herfst, we gaan uit van storm en regen en als de zon er is dat is dan een mooi extraatje. Als je in de zomer trouwt dan wil je graag een zon en lekker tempratuurtje. In het najaar ga je automatisch uit van herfstweer.
De trouwjurk is dan ook een beetje aangepast. Een beetje dikker stof, een jasje of stola. Maar als je dat niet wil en wel een beetje een warmer gevoel wilt hebben dan is een lange mouw een prachtig alternatief.
Zo ook de trouwjurk van Abigail. Een prachtig gepaste vorm die perfect bij Abigail past. Volledig kant, een 'open achterkant' en een mouwtje met kant en een lange sluier. Een zeemeermin model, dus een strakke kont en een volle rok aan de onderkant.

Toen ik dat hoorde dacht ik eerst. Wat veel en vol, maar toen ik het plaatje zag, verliefd. Een overdaad van kant, maar toch niet te veel en door de pasvorm een prachtig geheel.

Themakleur; Herfst Oranje
Haar en Make-up hoefde dus ook niet teveel aanwezig te zijn, maar wel voldoende om ervoor te zorgen dat de bruid niet te laten 'verdwijnen' in de jurk en alles tot een prachtige bruid te maken.
Omdat Abigail normaal al niet veel make-up draagt is een dikke laag dan ook niet nodig. De lippenstift is de kleur 32 van make-up studio en zou zo prachtig passen bij het herfstboeket wat de kleur oranje zou hebben. Die kleine accentjes lieten ze door de hele dag meedraaien. De ogen heb ik aangezet met bruin, goud, kopertinten en door de wimperstukjes een mooie oogopslag.

Het haar wilde ze graag laag opgestoken, wat perfect bij het geheel zou passen. Dit lukte prima met het "dunne, slappe' haar want ze zelf heeft. (haar woorden, niet de mijne) En door een klein hulpmiddeltje was het een nog vollere bun. Perfect.
Naast de lange sluier hebben we een haarsierraad van MB gebruikt. Fijntjes maar wel net even de fishing tough.

Haarstyling voor gasten, ja graag
Toen Abigail klaar was kon ze haar jurk aantrekken en had ik nog tijd voor de haren van de vriendinnen. Iedereen zag er op en top uit. De daggasten verzamelde zich en toen was het tijd voor de bruidegom om zijn bruid op te halen.
Een waanzinnige trouwauto reed voor en de deurbel ging. Voorzichtig kwam Abi de trap af recht in de armen van Bastiaan. Wat een prachtig plaatje.

En toen was het tijd voor mij om naar de Love and Marriage Beurs te gaan om daar nieuwe bruiden te informeren over de mogelijkheden.

Het was een goed begin van de dag!
Een bruiloft waarbij ik een cadeautje kreeg van de mama van de bruid. Omdat ik haar dochter zo mooi had gemaakt. Dat was een eerst keer.
Hoewel ik altijd zeg: wat maken wij toch mooie kinderen samen. De ouders leggen de fundering en ik zet het puntje op de i. En dan bedankt worden met heerlijke chocolaatjes.

I love my Job
liefs Cynthia 💋

De fotocredits zijn voor Bryan Satoer van Pixed Fotografie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten