BRUID GEKE || via Rotterdam naar Eindhoven richting Nijmegen

23-1-2018
Het was op de Bruidsbeurs Love and Marriage in de Van Nelle Fabriek waar Geke en ik elkaar leerde kennen. Een bijzonder verhaal.

Liefde kent geen grens, leeftijd of ras.
Het was voor Geke de eerste keer dat ze de bruid mocht zijn, haar aanstaande is Wedunaar en heeft al prachtige kinderen. Via een datingsite leren de 2 elkaar kennen. Enig nadeel... de afstand. Hij woont nabij Eindhoven, zij omgeving Nijmegen. Maar dat houd ze niet tegen. Er wordt heel wat asfalt versleten, maar het zit goed, dus het is het allemaal waard!

Op de beurs verteld ze mij dat ze een gevoelige huid heeft en de make-up die ze gebruik van het merk Make-up Studio is. Jeetje zeg dat is toevallig, daar werk ik uitsluitend mee. Haar volgende vraag is of ik iets met haar haar kan. Het is namelijk dun en slap en niet veel. Haar woorden, niet de mijne ;)
Het enige antwoord dat ik kon geven was dan ook; "tja, heb je een hoed overwogen."

Ze nam plaats in de stoel en was blij verrast met het resultaat.
Ik hoor je denken, iedereen kan een hoed op iemand zijn hoofd zetten, neeehhheee ik heb echt haar haar gedaan. 😂 Zo ben ik dan ook wel weer.

Geel!
Na de beurs volgde al snel een email met daarin de vraag voor een echte proefsessie en of ik de reis wilde afleggen. Tuurlijk! Gezellig!
Zo gezegd zo gedaan. Rebecca haar bonusdochter, noem je dat tegenwoordig zo.... was er gezellig bij. Er was koffie, er was een beetje extra haar en de behoefte om het thema van de bruiloft te veranderen in een Tough of Geel. Want daar is Rebecca zo dol op.

In de relatie moet je geven en nemen. Zo was 'besloten' dat Geke naar Eindhoven kwam om te wonen, maar daardoor werd er wel getrouwd in Nijmegen.
Dus op de trouwdag reisde ik af naar wat ik dacht verdacht veel leek op het einde van de wereld. De snelweg hield op en nog moest ik 15 minuten rijden en dan sta je opeens aan een dijk.... ga je toch twijfelen of de aarde echt zo plat is als de NBA mannen denken. Nee het was echt vroeg. Om 6u00 belde ik aan na een auto rit van ruim 2 uur.

Oplossingsgericht.
Mama deed de deur open, in pyama, wat wel even een dingetje was, voor mama dan. Want dat is toch niet netjes. Nou geloof mij, ik ben wel wat gewend. Er waren wel wat zenuwen. Zo was er 2 dagen voor het huwelijk een telefoontje, door omstandigheden kon de fotograaf niet komen. Niet leuk om dat te horen. Gelukkig was er al een vervanger voorgesteld en ook al even kennis meegemaakt, maar het is toch wel even schakelen. Zelf heb ik die ochtend ook nog even iemands haar 'gered'. Daarom huur je ervaring in. Gelukkig was er koffie, ontbijt, gezelligheid en zelfs bubbels!
En zo was er rust en zekerheid.

Geke droeg een prachtige strepless jurk. En had er een lange sluier bij. Een beetje vintage wilde ze graag in de make-up. Ofwel goede eyeliner, wimperstukjes en prachtige rode lippen waren niet weg te denken. Ze wilde graag het haar opgestoken. Door het gebruik van een paar extra haarstrengen was er een volle updo.
Naast de sluier gingen er ook een paar bloemetjes in het haar!

Voordat Richard 'de man' aan mocht bellen stapte ik naar buiten om even een makeupje op te brengen. Daar stond hij, in zijn militaire pak, naast een prachtige GM auto. Savonds zou hij een ander pak aan doen, maar voor de ceremonie was de sabel opgepoetst.

En toen was het zover, de eerste look! Ze hebben een prachtige dag gehad, genoten! Hun dag ging over in een feest, de mijne in een auto rit naar huis. 😅

Fotocredits zijn voor Ruby van Tongeren.

Love my job! Liefs Cynthia 💋
Geen opmerkingen:

Een reactie posten