EEN VLEUGJE || Mint groen

17-10-2017
Ivoor kleurige jurken zie ik 98% van de tijd. Al een paar jaar 'proberen' ze blush kleurige jurken te promoten. Niet iedereen kan het aan.... niet iedereen. Bijna niemand. Dus ik was heel verrast toen ik Barbara haar jurk zag.

Een plaatje, niet ivoor, niet pink of peach blush, maar een mintgroene blush.
Waanzinnig! Zo elegant, zo subtiel. Toen we elkaar ontmoeten voor de proefsessie kon Barbara precies vertellen hoe de dag zou worden.
Lief! Romantisch.
Na het zien van de jurk en het horen van de details konden we aan de slag.
Tijdens de proefsessie kon ik wat verschillende kapsels laten zien.

Sommige bruiden weten precies wat ze willen en gaat het om de detail. Bij andere kan ik het gevoel hebben dat ze soms even wat anders moeten zien om een juiste keuze te kunnen maken. Veel al gaat uit van de jurk. Deze jurk kon het allemaal hebben. We gingen van los, naar vast en toch maar weer los, want dat voelde beter!
De make-up zouden we heel natuurlijk houden. Uiteraard wat kleurtjes geprobeerd, het is ten slotte een proefsessie, maar een 'tough of' maakte het gewoon het mooist. Prachtige zachte matte oogschaduw, een super dun eyeliner. En een nude matte lipstick. Het hoeft niet veel te zijn om een prachtige bruidsmake-up te worden. Ht gaat om de juiste kleur keuze en je gevoel doet de rest!

Op de trouwdag, precies een maand geleden ging ik weer naar Barbara toe. Het weer zat de hele week al een beetje tegen, maar ik werd die ochtend wakker met een prachtige najaarszon. Wat een bofkont! Ze was in het gezeldschap van een vriendin en wat hebben we gelachen die ochtend. Over een stoel hingen wat verschillende stofjes in een groene kleur. Zo was er last minut besloten om een kanten bolero te verven, maar de juiste kleur..... ze had het nog niet samen gezien, maar wat stond het prachtig! Op gemak heb ik het haar en make-up verzorgt. Daarna zouden ze vertrekken naar Te Werve in Rijswijk, waar ze eindelijk de jurk aanmocht en de trap af mocht om naar haar man Reinder te lopen en er een gigantisch knal feest van te maken.
Met een geweldig gevoel vertrok ik weer naar huis en al binnen een paar weken kreeg ik al de foto's....

Love it!!

Liefs Cynthia 💋

Fotograaf: Lotje FotografeertGeen opmerkingen:

Een reactie posten