8 - 10 - 2016 || Outdoor vintage DIY bruid!

In 3 maanden tijd je huwelijk plannen, tot in de puntjes met prachtige details en ze maakte ook haar eigen trouwjurk. I'm in love

Wat een joy om bij Daan en Anne-lieke de dag te beginnen. Klein en itiem en alles behalve tratitioneel. 'Normaal' is er tijdens het aankleden van de bruid een hele delegatie aanwezig. Moeder zussen tantes vriendinne.... je kunt het zo gek niet verzinnen. Dat deden ze deze dag wel even anders.

In hun appartement in Amsterdam begint de dag met een prachtige najaarszon die de, al van zichzelf schitterde gestylede, woning met een romantische gloed vult. Het is alsof we een decor binnen stappen. Uiteraard was er eerst even een kop koffie, waarbij ik de verontschuldiging kreeg dat er geen after eight chocolaatjes waren. Ach die hadden we al bij de proefsessie op. Ik heb het haar vergeven :)
Terwijl Anne zich in de ene kamer klaarmaakt, en Daan in de andere hoor ik steeds kreetjes van geluk van de fotograaf: Romy, die haar geluk niet op kan. Hoewel ze van elkaar weten wat ze aandoen en hoe alles gaat zijn (had ik al vermeld dat het niet heel traditioneel was :)) hebben ze het nog niet in een compleet plaatje gezien.

Het moment waarop Anne haar self made dress aandoet en zichzelf 'af' bekijkt grijpt mij. Zo mooi om te zien, ze straalt! Ze is de bruid vandaag!
Waarop vervolgens Daan haar mag zien.

Om dat te omschrijven kan ik het beste een quote gebruiken van Audrey Hepburn:

Audrey Hepburn boek, speciaal opengeslagen op een bruidspagina, omdat Daan daar zo van houd.

You may only be one person to the world
But you may also be the world to one person


Terwijl het buiten droog bleef, jeeehhh, zijn ze onder toezicht van familie en vrienden getrouwd onder een oude appelboom!

Wat een waanzinnige dag. Met een geweldige gevoel stap ik in de auto. How I love my job. Heel veel geluk Anne en Daan. Het begin is alvast goed!

Under the Appletree

Bruidskapsel, natuurlijke zacht krul. Romantisch opgestoken met gipskruid en een klein lavendel bloemetje, omdat Daan daar zo van houd.

Even een Romeo en Julia momentje (geen lift) dus fotograaf Romy en gom Daan hadden een gezonde kleur op hun wangen :)

Even een tough up en een mooi beeld van de handmade wedding dress. 

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten