En weer back to work!

Daar was ik wel even aan toe! Een vakantie. Voor de extreme drukte er nog even snel tussen uit en nu zijn we zongebruind en vol nieuwe energie want het is Trouwseizoen!!

Hoewel het jaar 365 dagen heeft, soms zelf 366, 12 maanden, 52 weken zijn er toch populaire trouwdata's. Zo heb je de speciale data zoals 16-6-2016 / 1-6-2016 altijd erg in trek vooral bij bruidsparen die al wat langer samen zijn en het dan juist leuk vinden om op zo een data toch nog te trouwen! Ik zeg doen.

Mei en juni steken er bij mij dit jaar met kop en schouder boven de rest uit. Wat een drukke maanden. Niet gek, lente! Niet te warm, alles is bloei, vlak voor de zomervakantie.
Juli en augustus merk je dat de drukte ietsjes afneemt, maar er trouwen er nog een hoop in die 2 maanden! Gewoon doorgaan.
September en oktober worden dan weer, wellicht, nog drukker. Nazomer, herfstbruiden tenminste als het nederlandse weer zich aan de regels houd :)

En dan moet ik ook al een agenda voor 2017 gaan openslaan..... meibruiden hebben zich al gemeld, even als juli (17-7-2017)

Om daarom nog even op het hart te drukken dat je vooral niet te lang moet wachten met het zoeken en boeken van je stylist als je trouwt tussen mei en oktober. Dat voorkomt teleurstellingen! Je hoeft niet gelijk ook een proefsessie te doen maar, pols wel of de data nog vrij is en reserveer die eventueel.

Ik ben er klaar voor! Deze week staat ook weer bom vol. Bruiden, feesten, workshops en ook de proefsessies gaan door.

Nog een laatste cadeautip: 
Ik heb nu ook cadeaubonnen (€25,00 of €50,00) en op de producten geld 15% korting. Bekijk de mogelijkheden op de website voor voordeelkaarten in Make-up en haarstyling en manicure.

Ik wens je een prachtige week!
You are beautiful let me make you shine!

Fotograaf: Els Korsten| Bloemen: 't Bloemeke |Locatie: MIJN Torpedoloods
Kaarsen en letters: LedsShine | haar en make-up Cynthia Veenman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten