Mijn 50 shades of eigenlijk 65

Ik was toe aan een personeelsuitje/ bedrijfuitje..... ofwel ik tja.... ben met mijzelf naar de film geweest. 50 shades of grey! De boeken had ik al gelezen. En was dan ook erg benieuwd hoe ze dat gingen verfilmen. De reacties waren niet heel positief, maar het viel mij absoluut niet tegen.

Kennelijk heeft de naald een dinsdagmiddag top film voor 6,75 incl koffie naar de film. Top zeg ik dan. Hysterisch.  Dinsdagmiddag denk je de enige te zijn... wrong. 50 tinten verbaast, zo druk, handje vol mannen, heel veel vrouwen. Ik haalde wel de gemiddelde leeftijd omhoog. (65+) Maar ik heb mij vermaakt! Geweldig publiek, we veranderen niets in gedrag. Ik lach mij stuk. De opmerkingen om mij heen, alleen dat was al de moeite waard om te gaan.
 'Hou je het droog Sjaan?' 
"Ja ik zit al op een handdoekje"  

Ze maken er in de naald ook echt wat leuks van. Bij binnenkomst thee, koffie. Echt een aanrader, hoop volgende keer weer tijd te hebben! Voor de film begon werd er nog een welkomspraatje gehouden en werd er ook verteld welke nieuwe films er werden verwacht waarna ze heel toepasselijk eindigde met de zin:  "Mister Grey will see you now......"

Mijn visie op de film;
Dat shirtje.... zit de hele tijd opgestroopt....mijn handen kriebelen om het recht te trekken of een maat groter te geven.... maar dat is lastig.
Ooit gehoord van een scheermesje? Love the hairstyles van de assistenten van Mr Grey. Zowieso vind ik de visagie en haarstyling erg mooi, heel goed passend, alleen dat shirtje.....
Het gevoelskippenvel is duidelijk aanwezig. Ik vind de sfeer goed neergezet. Ik verwacht dan ook niet dat een boek goed verfilmd kan worden, dus ligt mijn maatstaaf (:)) niet heel hoog. Christian Grey mag van mij gespeeld worden door Ian Somerhalder. De casting van Anastasia vind ik wel echt super.  Met veel droge humor reageert ze zo leuk op de nieuwe dingen die voor haar overdreven zijn. Like!!

Ik wil graag het vervolg zien!! 
Tenslotte wil ik eindigen met de quote;
(er wordt sensueel een pauwenveer over het lichaam van Ana gehaald....) 
' Ze heeft een mooi lichaam'
" ja echt nog een kind"
'Zo een pauwenveer heb ik ook nog.' 
"Ik niet, maar kan toch ook gewoon de swiffer gebruiken."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten