BRUIDSSTYLING II Trend 2020

27-11-2019
Yes! It's that time of the year. De feestdagen staan voor de deur en dat betekend het einde van weer een jaar. Ik heb zin in 2020 en met mij vele andere trouwbranche leveranciers. Zo hoorde ik gister tijdens de Wedding Professionals Event Westland Netwerkavond dat 2020 een jaar is waar een hoop Nee verkocht gaat worden want sommige professionals zijn gewoon al helemaal volgeboekt.

Dus verwacht je nog een huwelijksaanzoek dit jaar en wil je dan ook in 2020 trouwen. Gelijk contact leggen met je leveranciers. Gelukkig zijn er een hoop goede nog beschikbaar ;) hint hint....



Maar goed, het eind van 2019 is in zicht! Ik ben alles een beetje aan het afronden. En ben ook al weer volop bezig met het aankomende jaar. De eerste boekingen zijn al een feit, dus dat is een leuk vooruitzicht. (maar er kan nog meer bij, mocht je de vorige hint nog niet hebben begrepen ;))

Er wordt meer getrouwd en ik denk ook dat het komt door een trend die je nu heel veel ziet. 

Foto door Natalja Trouwfotograaf - Haar en make-up Cynthia Veenman
Persoonlijk & Uniek
Het strenge traditionele is er wel van af. Geen heen en weer meer tussen locaties, maar alles op een locatie. Vooral het feest en de gasten staan centraal. De ceremonies zijn persoonlijk. Het is een belevenis. De bruidsgroepen zijn niet meer zo groot. Het is allemaal wat informeler. 

We zijn ook allemaal individualistischer geworden en dat zie je dan ook in de bruiloft trend van 2020 terug. We plannen ook veel meer samen. Waar je soms nog wel eens hoorde dat de man zich wat afzijdig hield het nu echt als een team wordt aangepakt. We nodigen alleen nog de mensen uit die we echt erbij willen hebben en niet omdat het moet. We nemen geen genoegen meer met grote instanties, maar willen ook een goede band hebben/ creĆ«ren met de leveranciers die we kiezen. Het gevoel hebben dat het ook echt om ons gaat en het gebeurt zoals wij het willen. 



Trouwjurk LILLY - Lets Shine Bruidsmode Naaldwijk

Trouwjurk Victoria & Vincent - Lets Shine Bruidsmode Naaldwijk

Trouwjurk Victoria & Vincent - Lets Shine Bruidsmode Naaldwijk


Eenvoud met een statement.
Dit zie je terug in kleding, haar en styling van de dag.
De trouwjurk: Klassieke beauty, we willen ons laten zien als de (sexy) sterke mooie vrouw die we zijn! Ja het is een trouwjurk, maar het is de bruid die hem een trouwjurk maakt en niet de trouwjurk die de bruid maakt. Kant en een mouw zien we wel veel terugkomen. En ook het romantische, elegant maar wel feestelijk blijft.
De sluier maakt de statement. Een goede lange met een mooi randje. Het maakt net even dat extra aan de trouwjurk. Na de ceremonie zal deze wel verdwijnen. Het is ook erg gaaf om een geleende daarvoor te gebruiken, een erfstuk wellicht....

De styling: Romantisch, warm, veel lichtjes en grote statement stukken zoals enorme bloemstukken of goed gevulde sweet tables. Zonder het gevoel te geven van over de top te gaan. Want sfeer is het belangrijkster. Huiselijk, maar wel een bruiloft. Een wow factor maar in een eenvoudige setting. Persoonlijk door gebruik van foto's, familiestukken. Zo wordt geen enkele bruiloft hetzelfde. Buiten trouwen is ook nog steeds van nu. In de boomgaard, in het bos of op de hei. Ongedwongen!

Bruidskapsel: Dag enorme bloemkransen, hallo minimalistisch bloemenstreng. De grote bloemstukken staan op tafel of heb je in je hand. In het haar, is klaar. 
Zacht en romantisch, eenvoudig maar gestyled. Los haar met een slag, vlechtje om het uit het gezicht te houden. Laag nonchalant opgestoken of een 'boho'vlecht. Mooie speld in combinatie met de sluier.
Ofwel eenvoud, met een statement.

Bruidsmake-up: Ik val in herhaling, maar dat is fijn want balans is nog steeds het aller belangrijkst. Jij moet de make-up dragen en niet andersom! Dus ook bij de bruidsmake-up in 2020 zijn we voor het accentueren van de natuurlijke beauty. Zacht, open en frisse uitstraling! En mocht je je daarin niet kunnen vinden dan is er nog een andere trend tijdens het trouwen in 2020 the Classic Beauty, vintage jaren 50! Chiq but simple. Rode lippen en de wave in de lokken. 




Foto door Luther Fotografie - Haar en Make-up door Cynthia Veenman



Duurzaam
Ja we kunnen er niet omheen, ook in de bruidswereld gaan we steeds groener
We kiezen bewuster leveranciers. Wordt er gewerkt met lokale producten? Hoe duurzaam is een bedrijf? Biologisch, veganistisch. Huren i.p.v. van kopen. Het doorgeven is ook leuk. Een sluier die van bruid naar bruid gaat, wellicht toch de trouwjurk van je moeder. Maar ook decoraties, met een kleine aanpassing wordt het toch weer anders. We kiezen voor kleine ondernemers ipv de goedkope ali. We besteden gemiddeld hetzelfde bedrag aan een bruiloft. Maar we hebben minder gasten en dus wordt er bewuster uitgegeven.
Wist je dat je door te trouwen in de zomermaanden je milieu bewuster bezig bent omdat 'de verwarming' uit kan blijven ( moet je niet vol gas de airco aan zetten natuurlijk) en minder lang gebruik wordt gemaakt van kunstlicht. En door inderdaad alles op een locatie te doen ipv alle gasten lang en veel te laten reizen. Uitnodigingen versturen via de email ;)
Het zijn de kleine dingetjes.



Nou hoop dat je wat inspiratie heb! Fijne dag
Liefs Cynthia

1 opmerking:

  1. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terugkreeg, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft te herenigen. Toen ik contact opnam met baba Amiso, gaf hij een liefdesbetovering voor mij en mijn man die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde me en begon me te smeken . Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso the Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel veel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheiding, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen