BRUIDSSTYLING II Tanja & Karim

13-11-2019
Natuurlijk trek ik niemand voor, ik heb geen favoriete bruid.
Maar het thema van bruid Tanja, is wel mijn favoriet!!

Full-on Old American Vintage style wedding. Het zou zo een mijn bruiloft kunnen zijn. Oude auto, mason jars, rode rozen, gipskruid.
Tijdens de proefsessie hadden we dan ook bijzonder eensgezinde gesprekken.

New Orleans.
Ik heb geen bucket list. Als ik straks dood neerval dan heb ik gedaan wat ik wilde. Dus al het extra is mooi meegenomen. Mocht ik een lijst maken dan staat een bezoekje aan New Orleans er op. Uiteraard door de geweldige serie The Orginals die er is opgenomen maar ook door alle andere films en series. De feesten, de muziek... en Tanja is er geweest en heeft mij beloofd dat het precies is zoals ze zeggen. Nu wil ik helemaal! Misschien toch maar eens harder gaan sparen, want als we dan toch over de grote sloot heen dan wil ik getrouwd worden door Elvis in Las Vegas en bier drinken met Jensen op 'the family business' brouwerij in Austin Texas.

Maar goed, Tanja en Karim dus. Al heel wat jaartjes samen en dan nu trouwen! Ten huwelijk gevraagd in New Orleans duh!
Speciaal voor de jurk zijn moeder en dochter afgereisd naar Londen. En ja dan moet je een paar keer terug, heel vervelend allemaal.



Sexy, Elegant, Vintage
worden die deze prachtige jurk omschrijven, wat een plaatje. Zou ik hem gewoon mogen lenen een keer.... jammer dat het een witte is.... nou ja wit... bruidsjurk wit. Niet mijn kleur.
Maar bij Tanja is het een perfecte match. Haar porseleinen huid en het blond haar bieden een perfecte canvas voor een Vintage Glam en dat is wat we hebben gedaan!!

Bruine smokey eyes een goede wing eyeliner en rode lippen die goed bij de bloemen en de auto passen! Een wave in het haar, a-symetrisch naar een kant afgemaakt met een feestelijke speld.

Het resultaat
En dan krijg je in je mail deze prachtige foto's en prachtige woorden.
How I love my job

" Maar ik wilde je nogmaals even bedanken voor de prachtige visagie en haarstyling voor mijn bruiloft.
Ik zag er de hele bruiloft prachtig uit en was er echt helemaal gelukkig mee!
Ook wilde ik nog even kwijt dat door jou leuke en spontane persoonlijkheid ik geen moment te zenuwachtig ben geweest de ochtend van!
Je bent een topper echt heel erg bedankt en ik wil je graag aanraden aan anderen wanneer het kan! "

- Tanja -



Er werd gefeest en getrouwd bij 'De Zwethburg' Het weer was perfect. Droog, mooie herfst zon, heerlijk temperatuurtje. En op de avond hadden ze New Orleans muziek jazz-blues. Misschien moet ik toch maar eens de optie geven om de hele dag er bij te kunnen zijn voor het geval er iets mis gaat ;) of er te veel drank is ingekocht....

Liefs Cynthia







#bruidsstyling #vintagewedding #verloofd #fallwedding #trouwenindeherfst #trouweninhetwestland
#bruidsmakeup #bruidskapsel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten