REAL BRIDE II Bruid Kim

7-8-2018
Het was een stralende dag in Leiden. 9 juni 2018. Kim stond te popelen om te gaan trouwen met Ruben.

Tijdens de proefsessie kreeg ik al een goed beeld hoe leuk dit stel samen is. Manlief werd verbannen naar beneden. Werk/muziek kamer, zodat wij in alle 'rust' een plan konden maken.
Eerst even alles uithoren over hoe ze de aanstaande bruiloft eruit komt te zien.

Eyeliner kan in elke kleur! 

Een vraag die ik altijd stel, want dan krijg ik een goed beeld van hoe de stijl is. Daar kon ze kort en duidelijk in zijn; Stoer, romantisch en sexy! Donker groen zou ook terug komen, vooral in de bloemen. En Ruben zou een 3-delig pak aan doen, maar hoe en wat dat wist ze niet.
Mooi hoe veel bruidsparen de kleding voor elkaar geheim houden.
Als je elkaar een tijdje kent dan weet je wel een beetje wat er wel en niet mooi staat of gevonden wordt. Maar wat het wel is.... verrassing...

Hard aan het werk, een rommel maken op tafel ben ik goed in!


Uiteraard mag ik wel de jurk zien en wat een beauty weer. Classy en super sexy! Heel vrouwelijk. Love it. Dan vraag ik wat ze zelf kwa make-up gewend is. Hoe ze zelf het haar doet bij bijvoorbeeld een feestje? Naturel was het sleutelwoord. Top aan de slag dan maar.

Eline d'r sidekick - hard aan het werk!

Heel hard aan het werk ;)

En tijdens het werk, hoor ik dan nog veel meer. Wat dacht je van het huwelijksaanzoek.
Samen op vakantie in Italie en daar zetten Ruben een heuse speurtocht in elkaar! Bloedheet, maar super leuk! En aan het einde van de rit kreeg ze van Ruben de vraag en een verlovingsneusring.
Een wat....
Ja zeker Kim heeft een neuspiercing en verder draagt ze geen sieraden dus het was logisch.

Ook vind ik het altijd leuk om te weten welke leveranciers er worden gebruik, misschien ken ik ze. Soms wel en soms ook niet. Deze keer werd ik getrakteerd op een oude bekende als fotograaf.
Laten we even zo een 12 jaar terug de tijd in gaan.... Er was eens een website genaamd GothicModels. Hierbij zat ik aangesloten en heb ik de meest geweldige mensen leren kennen. En sommige zie ik nog steeds en zo nu een dan komt er een oude bekende de hoek om kijken. Zo ook Eline Spek. Dat kan best gezellig worden.

De dinsdag voor de grote dag zouden ze voor het gemeentehuis trouwen. Dus officieel zouden ze al man en vrouw zijn. Maar zaterdag zouden ze dan heerlijk feesten met vrienden en familie.

De sfeer zat er snel goed in. We begonnen de ochtend heerlijk et ze tweetjes Kim en ik, en daarna kwam Eline en haar 'sidekick'.... ;)
Op gemak het haar en make-up gedaan zoals besproken.

Het haar heb ik laag opgestoken a-symmetrisch. De bovenkant heb ik met vlechten versierd.
In het haar hebben we eucalyptus blad gestoken en een bloemetje die ook in de polscoursage zou zitten. De make-up hebben we naturel gehouden. Wat roze-perzik oogschaduw en een donker groene eyeliner en een zachte roze lipstick.

Helpen met aankleden ik blijf het een eer vinden

extra service


Wat een prachtig plaatje! 


Daarna was het tijd voor de jurk, waarbij ik de eer had om te helpen. Oorbellen erbij, schoenen en de polscoursage.
Ondertussen was Ruben ook aangekleed naar 'huis' gekomen en familie en vrienden verzamelde zich ook weer beneden in de Werk- Muziek kamer.
Het post-it briefje 'Gitaar mee' deed ook zijn werk.
Ofwel alles onder controle. Klaar voor de first look. Tijd voor mij om er tussen uit te glippen.

En samen ook een prachtig stel

Gefeliciteerd Kim en Ruben


Heerlijke ochtend en super leuk Eline weer aan het werk te zien. Niets veranderd... tenminste, de foto's zijn nog beter geworden ;)

Veel liefs Cynthia

Review van Bruid Kim;

"Ik was superblij met de make up en mn haar, ook al vond ik het van te voren een beetje spannend. Ruben vond het ook allemaal heel mooi! Vooral de natuurlijke make up met net even dat beetje extra vond iedereen heel mooi en echt bij me passen.

Ik vond zelf mn haar echt super zitten. Het bloemetje sprong spontaan na de ceremonie uit mijn haar, maar het groen bleef de hele dag (ook na een avond heftig dansen 😊) goed zitten.Dank je wel voor de goede zorgen en de relaxte start van de prachtige dag!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten