VOLG JE MIJ OP INSTA? II Social media

21-8-2018
Facebook en Instagram zijn nog steeds de grootste sociale kanalen. Ik maak hier dan ook zeker gebruik van. Weliswaar meer zakelijk dan privé, maar eigenlijk is mijn privé ook zakelijk.
Dat heb je al je je bedrijf je naam is, je merk. En ja daar heb ik bewust voor gekozen.

Vele verlaten Facebook, waarom ach maakt het uit? We blijven wel allemaal op insta en dus vraag ik ook of jullie mij via dat kanaal willen volgen.
Het fijne van Instagram is dat ik makkelijker bewuster kan zoeken naar inspiratie, zoals Pinterest, maar het voelt persoonlijker. Als ik zoek op #bruidskapsel of #weddingupdo dan krijg ik allemaal mooie, grappige, leuke, inspiratie. Uiteraard moet je een beetje filteren.

Veel bruiden die ik de laatste tijd heb gehad hebben hun jurk gevonden via insta. Ze vonden en stijl mooi en via een paar klikken waren ze bij de winkel die hem verkocht. Ideaal
Zoeken op Facebook ben ik mee gestopt. Dan had je wat leuks gezien en vervolgens is het niet meer terug te vinden. Dan was er een grappig filmpje en dat wilde ik delen met mijn hubby. En vervolgens was ik een uur kwijt en nog niet gevonden en toen kon ik er ook niet meer om lachen.

Ja zeker het zal vast aan mijn facebook skills liggen maar echt ik ben elke keer poste kwijt. Op insta is dat toch makkelijker. Leuk ook met de story's. Ja facebook heeft dat ook maar het is toch anders...

Ik doe dagelijks aan stories, maar die verdwijnen. Ik moet mij echt even bewust worden van de 'normale' posts die blijven gewoon staan. Nee ik zal facebook niet verlaten. Met een zakelijke pagina kan je zien hoever en veel mensen je bereikt, zolang dat geen nul is, blijf ik.Veel tijd kwijt aan insta. Ja ik geef toe
Mijn naam is Cynthia en ik ben sociale media verslaafd.
Voor iemand met depressie wellicht niet de beste verslaving om te hebben. Ook ik wordt beïnvloed en geïrriteerd. Maar gelukkig kan ik relativeren (meestal dan) en weet ik wat ik wil en wie ik ben.
Maar het gevaar van sociale media snap ik heel erg goed. De onzekerheid. de plaatjes van de perfecte leven, de oneindige filters en fotoshop. Daar moeten we doorheen prikken.
En daar wordt ik anarchistisch van! Dus ik laat graag op sociale media zoveel mogelijk echt zien! puistjes, pukkels, pluishaar. (de 3P's) Het leven met de kinderen, als moeder en vrouw, het leven als een zelfstandige ondernemer, de wereld achter de lipstick.
Waarom, omdat ik het leuk vind!
En zo vind ik ook heel veel inspiratie op sociale media, Instagram. Leuke grappige mooie plaatjes die mij inspireren en zolang ik maar ik mij achterhoofd gaat dat het daarom gaat en onthoud dat zo een 75% fake is komt het wel goed. Ik wil geëntertaind worden op Instagram en Facebook en dat geef ik dan ook terug. Dus wil je met mij lachen en mijn werk volgen....

Volg mij dan op Instagram! 
Ik zie je daar.
Liefs Cynthia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten