TROUWEN IN HET WESTLAND || Blog

10-10-2017
Westland op de kaart.

Fotocredits: I shoot love bruidsfotografie.
Styling en idee: Cynthia Veenman en 't Bloemek Hilde Kortekaas

Zo stond het een aantal weken geleden in de krant. Als 'ras' Westlander voelde ik mij gelijk aangesproken :) Zo hadden bloggers en vloggers al een meeting gehad. Mijn eerste reactie; "waarom hebben ze mij niet gevraagd"
Waarop mijn volgende respons was: "Daar kan ik aan bijdragen"

Een idee wat al bijna 3 jaar in een map stof lag te vangen kwam van de plank af! Nieuw leven moest erin. 3 jaar is misschien een lange tijd, maar het feit dat nog niemand er wat mee had gedaan, betekende dat het voorbestemd was.
Met veel meer ervaring en kennis is het er nu tijd voor!

Een nieuwe blog zag afgelopen donderdag het leven! TROUWEN IN HET WESTLAND. Samen met branche collega Hilde, bloemist - 't Bloemke, hadden we er gelijk zin in!
We zitten nu aan het einde van het trouwseizoen en ja hoewel we inderdaad even kunnen bijkomen, iets wat best lekker zou zijn, zijn we toch 2 creatieve geesten bij elkaar die moeite hebben met stil zitten. Nieuwe ideeen tot leven zien komen. Heerlijk!

Maar we kunnen het niet alleen, we willen het niet alleen.
Uiteraard hebben we samen 10 jaar ervaring en een breed netwerk in de bruiloft branche maar wij zien ook wel iets over het hoofd.
We hebben al heel veel gave, leuke, enthousiaste reacties en aanmeldingen mogen ontvangen. Maar er kan nog meer bij!

- Dus ken jij een westlandse trouwbranch ondernemer ( locatie, fotograaf, stylist, juwelier, kledingbedrijf ect) die zeker in onze blog moet voorkomen. Mail ons dan!
- Ken jij, of ben je een bruidspaar die getrouwd is in het westland en graag jullie ervaring in de blog met de rest willen delen... mail ons!

De blog van afgelopen donderdag gemist.... no worry, klik hier om te lezen.

We horen graag van je!
Liefs Cynthia 💋

Info@cynthiaveenman.nl en/of hilde@hetbloemeke.nl
#trouwblog #trouwen #westland #naaldwijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten