BRUID LAURA || de foto's

31-10-2017
Begin juni trouwde Laura met haar Tom. En ik heb wat prachtige foto's gehad van hun fotograaf Justin Manders.

Als je in een bepaalde stijl em werkgebied zit dan kom je nog wel eens in contact met dezelfde leveranciers. Zo komen Justin en ik elkaar steeds vaker tegen!
En hij maakt prachtige plaatjes!
Wel check voor jezelf.

Laura leerde ik kennen op de Love and Marriage beurs. Daar kwamen we er achter dat haar ouders en ik ongeveer buren zijn. Kleine wereld! Ik reis heel Nederland door, zit soms om 4 uur smorgens in de auto. Het voelde dan ook heel raar deze ochtend 'normaal' te beginnen. Ik pakte mij spullen, liep voorbij mijn auto en toen was ik er al. Pffff, nou de reiskosten is ze nog aan het afbetalen, maar ik ben het waard!

Laura heeft haar jurk niet zomaar van het rek gehaald. Ze heeft hem laten ontwerpen. Romantisch, beach en vlot! En het kapsel wat weerbij hebben gemaakt sloot daar goed op aan. Een gekrulde low updo. Door het gipskruid werd het romantisch en omdat alles opgestoken was kwam de jurk prachtig naar voren.
Met demake-up hebben we de aandacht op de ogen gelegd. Zelf doet ze a,tijd eyeliner rondom, dit hebben we dus ook gedaan zodat het echt Laura was. Bruid 2.0!

De ochtend verliep heel relax en ontspannen. Er werd ontbeten en wat aankleding neergezet. Terwijl wij boven aan de slag gingen. Tom ging weer terug naar huis om daar zijn pak aan te trekken, ja inderdaad hij was die ochtend samen met Laura naar zijn schoonouders gekomen. Gezellig en heel zen. En hij zou dan weer terug komen voor de first look.

Terwijl Laura de trouwjurk aantrok vulde het huis zich met vrienden en familie om getuigen te zijn van de first look en het begin van een feestelijke dag.

Het was smorgens wat 'vochtig'. Oke het regende.... maar dat ging weg en de zon is niet meer weg geweest. Perfect voor een strand bruiloft!

Liefs Cynthia 💋
Fotocredits: Justin Manders
Onder toezicht van de mama de finishing tough! ;)

Trots! Hoe mooi Laura zichzelf vind

Lipstick time

Vers gipskruid in het haar


Haar en make-up voor de gasten! En ja ik werk met veel plezier! Geen opmerkingen:

Een reactie posten