BRUID MAARTJE || Een ander vleugje groen

24-10-2017
"Een linksomdraaiende ecologisch verantwoorde bruid ;)" Lijkt mij gezellig! En op naar Utrecht.

Bruid Maartje had het goed bedacht! Een 'groene' bruiloft. Waarom alles nieuw als er tweedehands nog zoveel moois te vinden is. Zo gezegd, zo gedaan. Natuur, vintage en a lot of love!
De trouwlocatie was Beaufort Huis midden in het bos. De trouwjurk was gevonden op Ebay, de aankleding bij de kringloop of werd gehuurd, het eten was biologisch en deels vegetarisch (en werkelijk heerlijk!), de uitnodigingen waren bedrukt op 'gebruikt' papier. Uiteraard reden ze in een Hybride auto enz enz enz.

En daar hoort dan mijn werk ook bij. Omdat ik met een prachtig, dierproefvrij, make-up merk werk, Make-up Studio, kwam ze op mijn werk terecht. De stijl en de producten spraken aan en paste bij haar.

Tijdens de proefsessie hebben we veel gelachen. Gezellig met de vier katten.
Het haar hebben we gekruld en opgestoken. Soft en natuurlijk, maar toch een feestje.
Het was de vraag of ze een sluier wilde of niet, ze had er wel een, maar tja overtuig was ze niet. Het was eigenlijk een Nee tegen de sluier.
Toen we hem opdeden nadat het haar en make-up klaar waren voelde ze zich toch een echte bruid! Die hadden we niet zien aankomen. Handig zo een proefsessie.
De make-up hebben we ook zacht gehouden. Aarde tinten die perfect bij het thema passen maar ook de ogen prachtig naar voren laten komen.

Op de trouwdag zelf reed ik naar de prachtige locatie en wat een gezelligheid stond mij daar te wachten. Iedereen had er zin in. De fotograaf Luther en videograaf Jan waren er ook op tijd bij. We gingen heerlijk aan de slag.
Wat hebben we gelachen, Maartje had geen beter team bij elkaar kunnen zetten 😂😅 Er werden een hoop 'goede foto ideeën' bedacht. Zo heeft iedereen wel de jurk aangehad....
Alles voor een mooie foto! Ik heb gezien hoe Luther zich tegen een raam aan 'plakte' om een foto te maken. En kon ik de spiegel gebruiken als reflectie scherm. Teamwork!

Ook Maartje had er zin in samen met de vriendinnen klaar maken voor de dag.
Heel speciaal om te zien dat die meiden echt was wat ze nodig had op dat moment. De zenuwen sloegen toe en met ze drietjes namen ze even een momentje. Een van de vriendinne zong haar naar het altaar waar een eveneens licht gespannen Gijs stond te wachten. The first look, alleen maar oog voor elkaar. Prachtig.

Goh wat een 'new age' zweef gedoe zeg. Ik kan je eerlijk zeggen dat was het absoluut niet. Het was prachtig, vol liefde, helemaal Maartje en Gijs. Midden in het bos trouwen, verse bloemen en houten stoeltjes. LOVE IT.
Hoewel het weer niet zou meewerken bleef het droog tijdens de ceremonie! Een zonnetje brak zo nu en dan door.

En dan krijg je foto's!! Genieten jullie mee.
Liefs Cynthia 💋
Fotocredits zijn voor: Luther Fotografie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten