CLEAN HIPSTER || het eind resultaat

30-5-2017
Trouwen in het bos, back to nature. Clean, wit en groen. Eenvoudig. Jullie liefde, lekker eten en drinken in combinatie met vrienden en familie. Geinspireerd? Check de foto's

Hierbij een paar foto's van de bruid, aangezien mijn vakgebied haar en make-up is.
Maar er zijn nog meer prachtige foto's en die staan gepubliceerd op www.trouwplannen.nl. Ook is er een enorm gave film gemaakt.

Als gezegd was het thema Clean Hipster. Eenvoudig en natuurlijk.
Voor het haar heb ik gekozen om het eenvoudig op te steken, niet te hoog, niet te laag ivm de jurk. Een beetje old school door een 'zij'staart te maken. Aan de andere kant heb ik een lage invlecht gemaakt. Ideaal te combineren met evt een sluier of haaraccessoires, maar nu was het Less is More. Het haar heb ik een lichte slag gegeven voor wat speling.

Met de make-up heb ik een lichte bruine smokey eye gemaakt, door wat wimperstukjes een geweldige oogopslag gecreerd. De ogen zijn dan ook het focus punt. Met een lichte blush en een frisse lipstick is de look eigenlijk af. Naturel, maar toch een extraatje ;)

Haarextentions of cheapen doe ik niet snel, tenzij het echt wat toevoegd. Maar mijn motto is nog steeds je bent mooi van jezelf! Laten we wat je heb dus benadrukken en aanzetten. Zeg maar mooi van jezelf 2.0

Ik hoop dat ik, we je hebben kunnen inspireren!!
Kan ik of een van de andere leverancier je helpen met je huwelijk... let me know!

Liefs Cynthia 💋

#bruidsstyling #bruidsmakeup #bruidskapsel #blogBruidspaar Bianca en Erik
Fotografie Liefdesmomenten
Videograaf Liefdesmomenten
Locatie         Kasserie OCK
Trouwjurk Victors Wedding Design
Trouwpak TailerMadeSuits
Styling         HappYes
Bloemist t Bloemeke
Drukwerk Anne-Lieke
Taart ed         Delicious Sweetness
Trouwringen Monique 't Hoen Goudsmid en Ontwerp
Haar/Make-up Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Muziek        Lace
Decor/props t Brocantehuisje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten