BRUID JUDITH || Bruidsmake-up, kapsel en foto's

8-5-2017
Ja dat achter de camera gaat mij steeds beter af, al zeg ik het zelf :)
Maar ik ben toch beter met een kwast in mijn hand.

Judith trouwde op 21 april 2017. Smorgens vroeg ging ik op pad richting het huis van haar ouders, waar ik eerst werd ontvangen met koffie! Dat begint al goed.
De mama was eerst aan de buurt, gevolgd door het zusje van Judith en daarna was de bruid er klaar voor. Hoewel de ochtend heel relax ging merkte je dat naarmate de tijd vooruit ging, de bruid toch wel wat zenuwachtig begon te worden :)

Zij en Edo zijn al lang samen, beide werkzaam in het onderwijs, beide super sportief. Het feest werd dan ook gevierd op het strand. Een prachtige kanten jurk met bloemen in het haar. Lief en romantisch. De uitnodiging vond ik ook super. Ik had het nog niet eerder gezien. Houten hartjes gegraveerd die je kon neerzetten. Tijdens de proefsessie waren ze net binnen. Speciaal voor de daggasten hadden ze een bus geregeld die ze van de ceremonie in 'het hofje' naar de feestlocatie zou brengen en weer terug. Super gezellig. Het bruidspaar reisde mee!

Na het haar en makeup was het tijd om de jurk aan te doen!
De fotograaf zou bij de ceremonie aanwezig zijn, dus pakte ik de eer om even wat fotos te maken van het aankleden. Het was dan voor een amateur de perfecte setting. Een prachtige overloop met nog een trap naar boven. Mooi open raam waar de zon zich door liet zien. Nou ik moet zeggen, ik ben best trots op mijzelf.
Nou was het ook niet moeilijk met zo een prachtige bruid!

Toen was het mijn tijd om te gaan. Er kwamen ook al wat daggasten binnen, alle even enthousiast over de dag die komen ging. Maar ik mocht niet weg voordat ik nog even een broodje had meegenomen en een appelboterkoek cake-je. Daar zeg ik geen nee tegen.
In de auto heerlijk opgesmikkeld opweg naar de volgende afspraak. Maar bij de eerste hap van het appelboterkoek cake ding moest ik bijna de auto aan de kant zetten. Wat was dat heeeeeerlijk! Had ik nu maar de hele schaal meegenomen :)
Het was gewoon weer een topochtend!

Check ook even de timelaps, bijna 4 uur in 41 seconden 😂
Ben benieuwd wat je van de fotos vind, let me know.

Liefs Cynthia 💋
Foto's door: Cynthia Veenman
Haar en make-up: Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling

Bruidsmake-up. Fris en naturel

Bloemen in de vlechten. Love it. Onbewerkt
Zusje helpt met de jurk. Onbewerkt

Hallo zon. Onbewerkt

Met ze 4-tjes. Onbewerkt

Er zaten een hoop knopjes aan de jurk.

Love black and white

Take a deep breath. Onbewerkt

Prachtige trap! Onbewerkt

Laatste detail, riempje om dan het gaan beginnen. Onbewerkt

Beach updo. Onbewerkt


#bruidsstyling #bruid #beauty #blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten