CLEAN HIPSTER || behind the scene, styled shoot

23-5-2017
Als eerder gezegd werk ik regelmatig mee aan styled shoots, of ik organiseer ze.

Super gaaf hoe je een idee, wat uit mijn brein moet komen, wordt vormgeven door andere. Dat verdient toch wel een hele bijzondere sticker.

De shoot wordt zondag gepubliceerd via trouwplannen.nl Ik kan niet wachten om die met je te delen. Dus als een voorproefje is er een leuke behind the scene film gemaakt met diverse leveranciers in beeld!

Hoe begint een Styled Shoot
Zo had ik het idee om 'back to basic' te gaan. Overal waar je kijkt zie je felle kleuren, of pastel kleuren. Ik wil het wat eenvoudiger en natuurlijker houden.
Wit, groen en clean ofwel niet te veel kleine tierelantijntjes maar rust. Hoe je met weinig toch heel wat moois kan neerzetten. Er worden regelmatig styleds shoots georganiseerd en deze miste ik nog ;)

Toen ik Lace benaderde om mee te doen en Joël (liefdesmomenten) met het idee kwam om een music-bruiloft-video-clip te maken kreeg ik de glimlach niet van mijn gezicht, wat een geweldig idee. Muziek op een bruiloft betekend zoveel (niet alleen op de een bruiloft, maar in het leven in het algemeen als je het mij vraagt) We zouden dus niet alleen prachtige fotos maken van de styled shoot, Liefdesmomenten, Niels en Grace, verzorgen ook film. Hoe geweldig!

Haar en make-up kan ik wel stylen, een locatie, ach als ik een half jaar de tijd heb ook wel, dus ik had hulp nodig. Hilde van het Bloemeke zette ik in voor het groen en in samenwerking met Lisette en Esther van Happyes was het stylingteam compleet. Ester en Hilde hebben vervolgens Het Brocante huisje "geplunderd". Wat een fantastische aanwinst in het team.

Hoe kom ik aan al die gezellige, leuke, lieve, creative mensen die willen meewerken aan een hersenspinsel van mij?
Op een trouwbeurs ontmoet ik niet alleen toekomstige bruidsparen maar ook andere leveranciers.  Hilde, Esther en Liset, Niels en Grace, Lace, Victor, Marc ed. Netwerken is dus super belangrijk.

Op diezelfde beurs vonden we ook het bruidspaar:
Ik werd op mijn schouder getikt: de aanstaande bruid aan tafel heeft een vraag.
Ik draai mij om en zie daar een bruidegom zitten, mooi! En de bloedmooie vrouw die ernaast zit blijkt zijn aanstaande te zijn...
We wachten geen moment. Monique (Goudsmid, maar nu even 'aan boord' om tijdens de beurs te helpen) vragen ze het hemd van het lijf. En ze zijn bereid om model te zijn voor de shoot!! Hoe gaaf!
Uiteraard zou Monique meedoen voor de ringen en een prachtige rugketting (hip!)

Victor en Marc zouden ze aankleden, die stonden ook op de beurs, dus kennismaken kon gelijk. Ze werken beide met op maat gemaakte kleding, want anders is een optie!
Niet iedereen wenst een jurk of pak uit het rek.

Eten en drinken is echt wel heel belangrijk. Kelly ging de taart maken en allemaal lekkers eromheen. Inplaats van bubbels (waar ik ook echt wel gek op ben) is het tijd voor een andere draai. Biertjes! Er zijn volgens mij daarin meer soorten en smaken dan bubbels. En het bubbelt ook :)
Een echt Ock's biertje, zeer passend omdat we bij Ock mochten filmen en opwarmen en ik kwam Malibu bier tegen, echt een meisjes biertje en het stond leuk.

Nou vooruit haar en make-up zal ik dan wel voor mijn rekening nemen, vergeet ik dan nog iets, ja de uitnodigingen! Wie o wie. Een bruidje van mij Anne-Lieke, maakte haar eigen drukwerk en wil daar meer in doen. Na het zien van haar werk, moet ze daar echt wat meer mee doen :) Dus hoppa, geregeld.

Iedere leverancier wordt uitgedaagd iets van het thema te maken. Een moodboard is er zeker, maar hoe een ieder dat invult, tja dat is de verrassing.
Ik heb dus de naam Clean Hipster eraan gegeven. Door veel belletjes en mailtjes, appjes en de nodige bezoeken bij de bedrijven (even een kijkje in een winkel, atelier is zo leuk! Koffie erbij, echt heel vervelend werk dat overleggen) probeerde ik er toch een geheel in te krijgen. En een ieder wist hier perfect een eigen invulling aan te geven. Ik ben trots en happy!

En dus hierbij beelden, als een voorproefje, van behind the scene!
Liefs Cynthia 💋Ps Ga je trouwen? Dan kan ik deze leveranciers van harte aanbevelen. Ze hebben ervaring, zijn creatief en kunnen. Jullie trouwdag echt een goud randje geven. Of het nu in de stijl is die we nu laten zien, of als je andere plannen heb, geen probleem! Stuk voor stuk toppers!

Bruidspaar Bianca en Erik
Fotografie Liefdesmomenten
Videograaf Liefdesmomenten
Locatie         Kasserie OCK
Trouwjurk Victors Wedding Design
Trouwpak TailerMadeSuits
Styling         HappYes
Bloemist t Bloemeke
Drukwerk Anne-Lieke
Taart ed         Delicious Sweetness
Trouwringen Monique 't Hoen Goudsmid en Ontwerp
Haar/Make-up Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Muziek        Lace
Decor/props t Brocantehuisje

#trouwen #bruidsmakeup #bruidskapsel #blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten