HERFST BRUILOFT || Styled Shoot

7-2-2017
Het was een koude herfstdag eind november. Perfect weer voor een Styled Shoot in het kasteel van Rhoon. Hulde aan 'het bruidspaar' wat de kou heeft doorstaan, liefde warmt!

Het samenkomen van brancheleveranciers die een prachtig plaatje neerzetten. De passie voor het vak, andere mensen blij maken en ze een topdag laten beleven. Gestyled tot de puntjes. Een feestje om aan mee te werken. De jurk, het pak, de locatie, al het lekkers, drukwerk, de bloemen, sieraden enz enz
En dan, dan zijn de foto's klaar en worden ze ook nog gepubliceerd! Daar doen we het voor! Zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren. Bedankt wedspirations voor het plaatsen.

Lees via deze link de gepubliceerde blog en nog meer foto's.

Iemand die ik niet snel zal vergeten is uiltje Wouter. Wat een schatje. Het liep wat uit kwa tijd en toch bleven de uilen rustig. Knap hoor. Roofdieren die moeten wachten.... een tijger kun je niet zomaar op pauze zetten. Naast het jagen op muizen of vogels weghouden bij het vliegveld kunnen ze ook op bruiloften worden ingezet:
Het aanvliegen van de ringen. Oehoe Brenda doet dat met liefde.

De locatie is ook echt prachtig, het inspireerde tot het terug gaan naar 'de statige' trouwfoto's. Met de middelen van het nu en de autentieke accenten is het een romantisch klassiek plaatje geworden. De bloemen, ik was verliefd, zo mooi. De macarons waren echt overheerlijk en de geur van de cocosmacrons.... verder dan ruiken kwam het niet, ze moesten eerst op de foto :(

Ik mocht de bruid stylen! Sandra was ideaal om mee te werken. De roodheid in haar huid, de sproeten, de roodheid in het haar, het gilt om een herfstbruid. Ik heb de make-up vrij naturel gehouden met koper, goud tinten om de ogen en wat rood/ roze tinten op de wangen en de lippen om het rood in huid en haar te accenturen. De kleuren zie je terug in elk aspect van de fotoshoot. Een prachtig compleet plaatje.
De jurk stond haar ook geweldig. Het kant gaf de romantiek, het model het chique.

Haar vriend Dennis (ja je leest het goed, vriend..... Dennis heeft nog niet de knie beweging gemaakt ;)) mocht ook even langs de poederkwast komen. Ja inderdaad je ziet het niet, maar hij heeft daadwerkelijk een beetje make-up op. Het pak was iets te lang dus ging weddingplanner Irulan op haar knieen met een strijkijzer om het op maat te maken. (Backstage gebeuren er een hoop leuke dingen) Een prachtig stijlvol pak, klassiek stond hem prachtig en toch een moderne 'kop' erboven.

Hierbij wat foto's van het haar en make-up upclose. Zo mooi om te zien dat ze samen ook echt gek op elkaar zijn en plezier hebben! Check op de facebook pagina ook even het 'metamorfose filmpje' als je dat nog niet heb gedaan.

Mede mogelijk gemaakt door; 

Francoise Weddings & Events - Organisatie
Natalja van Ommeren - Foto's
Cynthia Veenman - Visagie & Haarstyling
Pure & Trust - Bloemen
Stephanie's Bruidsboutique - Trouwjurk
Bruidskleding Promesa - Sieraden
Semra Mode- Bruidegom pak
Stijlvolle trouwkaarten - Drukwerk
Zoete Zondes - Taart
Trick 'n Treats - chocolate, cookies & sweets
Madame Cocos - Cocosmacrons
Bouman Roofvogels
Het Kasteel van Rhoon
Modellen: Dennis & Sandra 

Liefs Cynthia 💋


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige foto's zijn het geworden. Ook erg mooi om te zien hoe er is gespeeld met het licht op de eerste twee foto's. En de make-up heb je echt fantastisch gedaan Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen