LOVE & MARRIAGE || The day after

31-1-2017
Inspiration Heaven, de Love and Marriage Beurs in de van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een top locatie voor een gezellige informatieve trouwbeurs.

2 dagen lang stonden er ruim 100 leveranciers uit de trouwbranch klaar om aanstaande bruidsparen te adviseren en informeren over de mogelijkheden rondom hun trouwdag. Welkom in de wereld van trouwen, probeer er niet in te verdrinken....
Op vrijdag zijn we al begonnen met opbouwen, Met 2 auto's vol spullen gingen we er heen. Ja er zit wel wat meer werk in dan 2 dagen gezellig kletsen.

Op een beurs ben je als leveranciers verantwoordelijk voor je eigen stand. Natuurlijk helpt de organisatie met ideeen en tips (mocht je die zelf niet hebben) Het eerste wat de bezoekers zien is de stand en dan hebben ze al een mening gevormd. Omdat ik aan huis kom voor de styling heb ik mijn stand gemaakt om te lijken op een huiskamer. Gezellig! Schuif aan, kom kletsen, neem even pauze. Maar vooral geniet, kijk en laat je inspireren.
Het voelt wel als een goede workout, slepen met spullen, van de auto en weer terug. Ladders op en af, toch maar weer verplaatsen, pffff
En dan staat het allemaal leuk en perfect, moet je het zondag weer opruimen :(

Bruiden konden op zaterdag en zondag terecht voor informatie en advies. Samen met mijn 'team' zusje, vriendin en lover hebben we dat met heel veel plezier gedaan. We hebben over ruim 100 bruiden gesproken en ik heb denk zo een 30 mini proefsessies gegeven. Hierdoor hebben we dus veel dames laten zien dat er meer mogelijk is met haar en make-up!

Wat hou ik toch van mijn werk, als ik de klant na dat ik klaar ben, het 'eind'resultaat laat zien en ze stil vallen van verbazing.
'Is dit allemaal mijn eigen haar?'
"Ja, dat is precies wat ik in gedachte had"
'Ik ben met de motor, maar ik ga echt mijn helm niet opzetten.... dan maar met het OV naar huis'

Het laten lachen van mensen is voor mij een hobby :) grapjes maken, sarcasme, ik lach waarschijnlijk zelf het hardst.
"In mijn vrije tijd ben ik stand-up comedian"
Het zou zo de waarheid kunnen zijn.

IK HOOP JULLIE ALLEMAAL JULLIE SNEL WEER TE ZIEN!

En dan is er naast het 'werken' ook nog het altijd saaie 'netwerken' 😂 Als je al een tijdje in de trouwbranche werkt kom je elkaar vaker. Bekende worden kennissen, kennissen worden vrienden, vrienden wordt familie. Samen hebben we een gemeenschappelijk doel. Bruidsparen informeren en blij maken.
Omdat trouwen gelijk staat aan feesten, houden wij als trouwbranche leveranciers wel van een feestje en een drankje! sMorgens gezellig koffie drinken en bijpraten, aan het eind van de dag een borrel en napraten. Vaak kunnen we elkaar helpen en verwijzen we bruidsparen aan elkaar door. De enige manier waarop dat met een goed gevoel kan is als je elkaar kent en elkaar aan het werk heb gezien. Samen sta je sterker en is het veel gezelliger. We zijn elkaars cheerleader team. GO TEAM.En als de tong lam is van het 'praten' en het 'spraakwater' op is, pakken we de boel weer in en gaan we naar huis. Waar vervolgens alle spullen van de beurs terecht komen en we er 3 dagen overheen stappen. Moe maar voldaan ploffen we op de bank. De rest

Het beurs seizoen zit er voor mij weer op. Nu is het tijd voor de Styled Shoots en begint het trouwseizoen weer. In oktober zal ik weer op de beurs staan. Tot die tijd, mocht je persoonlijk kennis willen maken.... bel of mail en dan spreken we wat af.

Liefs Cynthia 💋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten