HAPPY NEW YEAR || 2017

3-1-2017
'Mama, Sinterklaas is weg en kerst is over en het vuurwerk is op, wanneer komen ze terug?'
"Over heel veel nachtjes slapen, het is net een nieuw jaar"
'O dus alles gebeurt nu weer opnieuw'

Goed gesprek met het kind (4,5) maar hij vat het goed samen. Veelal lees je dat mensen het begin van een nieuw jaar als een nieuw begin in alles zien. De voornemers staan weer klaar. Gezonder eten en leven, stoppen met roken, beginnen met een schone lei. Ik hou er wel van.
Door het opruimen van de feestdagen komt er weer ruimte in huis (en mijn hoofd). Maar ook achter de schermen. Nieuwe mappen voor het komende jaar staan klaar en de nieuwe ideeen staan ook in de steigers. Ik heb er zin in.

Maar verder heb ik persoonlijk geen goede voornemers, ik ben het jaar goed geeindigd en begonnen. Why change a winning team :) Keihard doorgaan zoals we het afgelopen jaar hebben gedaan. Ik verwacht niet dat ik mij ga vervelen.

Misschien zie ik je dit jaar ook op mijn stoel voorbijkomen, voor een feestelijke styling. Tijdens de feestdagen is een mooie gelegenheid om ten huwelijk gevraagd te worden en dat geeft je een mooie tijd om te starten met de voorbereidingen voor de grote dag. Het bruidsbeurzen seizoen is nog volop bezig, genoeg gelegenheid om inspiratie op te doen. Zelf ben ik weer aanwezig op de Love & Marriage Beurs 28 en 29 januari in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Nieuwe locatie, kom dus allemaal gezellig langs! You are beautyful, let me make you shine!

Net voor het einde van het jaar kreeg ik nog een paar mooie foto's van bruid Bianca.
Haar keywords waren: Romantisch, zacht, naturel. Super gezellig was het die dag, traditioneel bij haar ouders thuis, gezellig met ze alle rondom de keuken tafel. Iedereen die zijn eigen taakjes vervulde, af en toe mij wat koffie gaven, en allemaal even plaats hebben genomen op de 'make-up artist' stoel. Heel relax. De ballonnen werden bezorgt de broodjes kwamen ook, net op tijd. Oma werd even vergeten, maar gelukkig was ze er ook snel bij.
Het huis vulde zich met de daggasten incl alle bruidskinderen. Een huis vol. Allemaal vol verwachting van de bruid en natuurlijk de bruidegom in de prachtige trouwauto.

Elke keer als ik foto's krijg van bruidjes is het alsof ik een cadeautje kreeg. Zo mooi om te zien hoe een fotograaf mijn werk(zaamheden) vastlegt. Bruidje happy, ik happy :) Uiteraard deel ik deze graag met je. Fotocredits zijn voor www.liefdesmomenten.nl 
Haar en make-up verzorgt door mij.

Ik hoop dat jullie ook het nieuwe jaar vol goede moed zijn begonnen. Goede voornemers? Hou ze simpel dan zijn ze goed vol te houden. Yes you can!

Liefs Cynthia 💋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten