2016 || It's was amazing!!

De laatste blog van het jaar 2016.
En wat een geweldig jaar heb ik gehad. Ik kijk er met veel plezier op terug.

Zo ben ik zelf erg gegroeid met het bedrijf. Veel lieve bruiden mogen stylen. Heel veel gelachen en mooie 'nieuwe' momenten mogen meemaken. Staan knallen op de love and marriage beurs. Veel geleerd, ervaring opgedaan, nieuwe collega's en vrienden gemaakt. Ik vind het lastig om met woorden te omschrijven hoe blij ik ben.
Je had "vroeger" op hyves een smiley icon ding van een cheerleader. Die mis ik nu op dit moment. 😂

Deze komt erbij in de buurt.

Ook ben ik gaan uitbreiden met een nieuw bedrijf: LedsShine. Verhuur van led verlichting / ledletters. Hierin kan mijn vent ook zijn creatieve uitspattingen in kwijt als lamp ontwerper en maker. Of zoals de kinderen zeggen: "papa kan goed dingen maken; papa is makelaar". De kinderen zijn begonnen op de basisschool. Ook daar kijk ik met veel plezier op terug (vooral de rust thuis 😅)

En aan het begin van het nieuwe jaar zal ik ook mijn bedrijfsfilm naar buiten brengen. Ben ook zo benieuwd.

Het lid worden van de NTBO met keurmerk was voor mij een fijne erkenning. Als zelfstandig ondernemer mis je soms de erkenning en dan is het fijn als een andere bedrijf laat weten dat je 'achter de schermen' goed bezig ben.
Gelukkig laten mijn bruidjes altijd weten dat ze tevreden zijn. Wordt ik zo blij van!!!

Voor het eerst dit jaar meegedaan aan de Dutch Wedding Awards. Op 0,17 punt na ben ik helaas niet genomineerd. Maar omdat het zo een close call was hebben ze besloten om mij een Eervolle Vermelding toe te kennen!! Trots ♡

Al met al ben ik dus super tevreden over het afgelopen jaar. Ik ga met goede moed en nieuwe ideeën en nieuwe bruiden 2017 tegemoet! Ik zal jullie natuurlijk weer op de hoogte houden van alles via de blog. 

Goede voornemens?! Eens even denken.... 
Vooral zo doorgaan! :) Ik mag op de laatste dag van dit jaar de laatste bruid van 2016 stylen. Dus het jaar sluit ik goed af en in januari staan de eerste ook al weer gepland dus het begin is ook al goed

Dank jullie allemaal! Voor de liefde, het vertrouwen en de samenwerking. 
Ik wens jullie een prachtig 2017 met veel mooie momenten. 

Veel liefs
Cynthia 💋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten