HAARSIERAAD || een kapsel wordt een bruidskapsel.

Met sieraden denk je aan: oorbellen, ketting, armband, ring.... maar in de bruidswereld hoort daar ook absoluut 'het haar' bij. Het maakt een kapsel een bruidskapsel!In een van mijn vele tassen die ik meesleep zitten altijd haaraccessoires. Zo hoeft je als bruid niet gelijk wat te kopen maar bekijken we wat er het mooist is bij het kapsel dat we hebben gekozen. Daarna kun je altijd nog opzoek gaan.

Nu zijn er vele opties voor het kopen van een haaraccessoire.
Je merkt misschien dat ik 2 termen even los door elkaar gebruik. Ik zal het even toelichten.
Als ik haaraccessoire zeg dan bedoel ik een speld of kam wat gekocht is bij een Bijou Brigitte, Claire.
Een haarsieraad is in mijn belevenis een echt sieraard. Het klinkt luxer en het is het ook. Het is vaak wat lichter en fijner. Gekocht bij je bruidswinkel of bij een haarsieradenspecialist zoals DRKS of MB bridal 

Sinds januari heb ik haarsieraden in het assortiment van MB Bridal of wel Marlien de Beer. Ze maakt haarsieraden en ik ben verliefd! De stijl, de visie, de kwaliteit en de prijs (zo heb je al tussen de €12,00 - €60,00 een prachtig haarsieraad en niet een lullige dingetje maar een 'complete' set) past perfect bij mijn visie.
Licht en fijn, natuurlijk, maar geeft het kapsel net even wat meer Shine!
Het feit dat ze alles zelf ontwerpt en maakt vind ik een voordeel. Zo kan ze op wens een sieraard maken. Misschien heb je zelf een 'standaard' haaraccessoire gezien, maar miste bij elk ding wel iets. No Worry! Want net als je jurk en alle andere aspecten op je trouwdag is 'costume made' een Hell Ya en Marlien helpt je daar bij. Zo wordt er een perfect plaatje gecreerd. Alles match; de jurk en de sieraden!

Voordeel vanuit mijn kant; de haarsieraden van MB Bridal zijn perfect in het haar te verwerken! Of je nu dun, fijn haar heb of een hele bos, ik kan erop aan dat ze goed in het haar blijven zitten. Daarnaast is het super dat de haarsieraden verfijnt zijn en perfect passen bij evt een sluier. Vaak kun je na de sluier een speld insteken, maar deze kun je ook gebruiken met een sluier of in combinatie met een verse bloem.

Lof alom, ach als je ergens blij mee ben mag het gezegd worden toch! En ik ben er blij mee. Ik neem ze mee tijdens iedere proefsessie en kunnen we gelijk zien of het ook bij jou staat! Ook als ik niet je bruidsstylist ben, ben je altijd welkom om even te kijken of er wat voor je bij zit. Uiteraard kan dat ook direct bij Marlien. Check de site!

In dit kapsel heb ik een haarsierraad van MB gebruikt. Bruidsupdo door Cynthia Veenman

Tijdens deze proefsessie kon ik laten zien wat een haarsieraad van MB met een kapsel doet! Bruidsupdo door Cynthia Veenman

Ook leuk om te weten: Marlies maakt ook overige sieraden.... match made in heaven.

Liefs Cynthia 💋


Geen opmerkingen:

Een reactie posten