THE WEDDING GOODYBAG || Gratis!

Toen ik zwanger was werd ik overspoeld met 'gratis' producten, info en acties via de hoera-je-bent-zwanger-doos. Je wil niet weten hoe blij ik was toen ik er achter kwam dat er ook een hoera-ik-ga-trouwen-box is!

The Wedding Goodybag. Gevuld met informatie, leuke weetjes en ,niet geheel onbelangrijk, gratis cadeautjes!Natuurlijk is alles te google, forums met adviezen, maar ik krijg er na een tijdje vierkanten ogen van, ik zie door de pixels de euh.... het bos niet meer. Mijn vent is IT-er, hij is niet anders gewend. Ik geef mijn ogen vaak even rust, of afwisseling, In vele opzichten ben ik daar dan maar 'old school' in. Ik hou van boeken lezen maar dan met echt papier in mijn handen, geen reader. Ook schrijf ik iedere blog eerst met pen en papier, net als boodschappenlijstjes of ideeen of things to do. Naast de digitale agenda heb ik ook een papieren agenda. Het bladeren door tijdschriften maakt mij blij. Evenals echt visitekaartjes, wat zijn netwerkborrels nu zonder ze.

Hoeveel we ook horen en vinden via via of via het internet we gaan toch ook graag nog naar de 9 maanden beurs, trouwbeurzen. Want we willen ook graag dingen voelen, echt zien, ervaren. En de tussenstap in dit alles is.... juist.... zo een goed gevulde goodybag!

De eerste keer dat ik hem in handen kreeg.... joy! Cadeautjes geven is leuk, krijgen nog leuker en het uitpakken het leukst.
Leuke dingetjes hoor!

En nu the best part: Jij kan hem ook krijgen. (o heerlijk even een tellsell momentje)
Ben jij een aanstaande bruid, zie je door de bomen het bos niet meer, maar wil je wel meer informatie. Bestel dan je eigen weddinggoodybag.
Met informatie vanuit heel nederland maar ook met trouwleveranciers uit je eigen regio.
Hoe bestel je hem. Simpel. Klik op de link en bestel hem gratis.
Wacht wat.... GRATIS....
Zeker!

Je vult je gegevens in en klikt op een punt waar je hem wilt ophalen, ik ben ook een pickup point. Klik mij aan en dan zorg ik dat de koffie klaar staat als je de box komt halen. Je kunt ook de box laten bezorgen dan betaal je de verzendkosten.

Maar wacht er is meer.....

Je weet dat ik gek ben op Pinterest, nou the wedding goodybag heeft er ook wat moois op gevonden. The wedding moodbord. Ook lekker inspiratie op pinnen. Voordeel hiervan is. Alle plaatjes die je kunt verzamelen zijn van bekende, benaderbare trouwbranch leveranciers! Maak dus je eigen moodboard. Start hier.

Zo zie je maar, inspiratie genoeg in alle vormen!
Veel plezier
Liefs Cynthia 💋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten