Nee, zeg dat het niet waar is.....

Ik zeg het zo vaak, tegen iedereen die maar wil luisteren. Als je een mooi, goed, top product heb gevonden in jou kleur, sla het dan in!! Voor je het weet gaat het uit de schappen..... niet leuk.

Make-up Studio is echt mijn merk. En daardoor ook veel van mijn workshop deelnemers, ze zijn overtuigd van de kwaliteit van de producten.

Nu stond ik daar vanmiddag, in Den Haag, in de Make-up Studio winkel, mijn stukje hemel voor de 'nodige' inkopen.
Is de durable long lasting lipstick op. De horror.......
Ik was echt even helemaal van slag, hoe kan dit gebeuren. Ze kunnen toch niet zomaar hun topproduct uit de handel halen. En al mijn bruidjes die van mij de lipstick cadeau krijgen, wat moet ik nu.

(Ja inderdaad ik viel nog net niet op mijn knieƫn neer met mijn handen richting de hemel gericht te schreeuwen: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee')

Bron: pinterest. 


Gelukkig wist collega en verkoopster mij, al wapperend met een waaier en een glaasje water tegen de schrik, terwijl ik in een papierenzak ademende ;) te vertellen dat het een grondstof betreft die de leverancier niet meer heeft, maar wel weer gaat krijgen.

Thank You.
Gelukkig hebben ze nog veel meer mooie lip producten waar ik mijn bruidjes gelukkig mee kan maken!
And breathe.

Maar goed dit had niet gebeurt als ik gewoon had geluisterd naar mijn eigen wijze raad! Ik ben daar gelijk mee begonnen en zo ben ik net niet met lege handen uit de shop vertrokken.

Mijn review over de durable lipstick (aug 2014)
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten