How I Met Your Mother

Nog zo een leuk onderdeel tijdens mijn werk, de vraag: Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? En was het liefde op het eerste gezicht?

Gisteravond heb ik een lezing gevolgd over 'je 1e indruk' (via www.goedeavond.com)
Iets waar ik al jaren mee bezig ben, als zelfstandigen tijdens het netwerken, klanten benaderen, maar ook tijdens mijn workshops besteeds ik daar aandacht aan.

Wat mij aanspraak was deze uitspraak van Dasilva:
" Date-n is eigenlijk je eigen sales praatje houden, je verkoopt jezelf, en daar blijf je aan oefenen. Ook tijdens een relatie. Dus zit je in een relatie zit je eigenlijk in Sales."

Ik heb geleerd dat hoe ik over wil komen, ik zo ook overkom! De woorden die ze mij gaven na de eerste indruk, dus ik had nog niets gezegd (soms maar goed ook :)) maar puur op uiterlijk, houding en uitstraling, waren de woorden die ik wilde horen en voelen! Jeeehhh

Hoe je het went of keert het uiterlijk is de eerste indruk die we afgeven.
1. Goed verzorgd voor de dag komen.
2. Lichaamshouding
3. Wat straal je uit, charme
In 30 seconden hebben we een oordeel over iemand gemaakt. En dus een menig gevormd.

30 seconden.....
Jij kunt bepalen hoe die eerste 30 seconden zullen zijn.

Wat was jou 1e indruk van je aanstaande? 
Of dit nu een positieve of negatieve ervaring was maakt niet uit. Want iets trok je aan om hem/haar een kans te geven zijn indruk te verbeteren.
Door het internet kunnen we ons beter voor doen dan we wellicht zijn. Heb je elkaar ontmoet via een datingsite? Heb jij je profiel aangepast op hoe je bent of hoe je gezien wilt worden?
Heb je een mooi verhaal en wil je die delen? Laat een bericht achter onder de fb post.

How I met my man
Liefde op het eerste gezicht, euh.... ik weet het niet. We zaten al zo een 9 maanden bij elkaar in een commissie om een weekend weg te plannen met een grote groep scoutingleiders. En pas op het weekend zag ik hem pas echt.....
Hoewel de omgeving ons als als toekomstig setje zag in februari, hebben wij pas verkering sinds oktober.
Ik was 17 en niet echt bezig met 'het hebben van een relatie' meer van het feesten en lol maken. Wel voelde ik pure aantrekkingskracht.

Ik zat op een plafonbalk in het Kruithuis in Delft en keek naar hem. Zijn krullen, wow, dat ik dat niet eerder heb gezien de rest van het weekend heb ik in zijn trui gelopen, die geur. Heerlijk. De week erna hebben we voor het eerst gekust.
Aanstaande oktober is dat dan 15 jaar geleden. En nog steeds ben ik gek op zijn krullen.

Fotograaf: odiza fotografie / bank huur: happyvintage / bloemen: meesterlijk groen / bruidsstyling: cynthia veenman / jurk: trouwen met donna

Ik heb weer veel geleerd! Super leuk voor van de zomer op een terrasje als we mensen kjjken. En heb je een positieve eerste indruk van iemand, vertel ze dat dan ook. Voelt goed om te horen toch? Deel het dan!

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten