Feestelijke styling voor geregisteed partnerschap

Het aangaan van een verbintenis tussen 2 geliefde. Tijd voor Trouwen. Of....

Geregisteerd partnerschap. Het officieel vastleggen voor de wet van jullie samenleving. Klinkt als een reden voor een mini feest. En daarbij hoort: een feestelijke look.

Fotobron: pinterest
If it's good enough for you, DO IT.


Als je niet een 'standaard' bruiloftsdag maak, maar bijvoorbeeld enkel naar het gemeentehuis gaat, kun je dat simpel doen (like me) of je kunt er toch een klein feestje van maken, want hoe je het went of keert... samen een handtekening in liefde voor de wet zetten mag best ook in een feestelijke styling.

En zo kreeg ik deze week 3 aanvragen binnen voor een feestelijke styling vanwege een wedding: gratis trouwen en geregisteed partnerschap. Super leuk! En ja uiteraard mogelijk. Zo gaan de meeste na het gemeentehuis toch even wat eten en drinken om het in te luiden. Worden er wat foto's gemaakt en ja willen we er voor de foto goed uitzien! Maar dan zonder de proefsessie ed. Gewoon als een feestje en daar help ik graag bij.

Waarom zo simpel.... ik begrijp het wel. Dit zijn de redenen die ik ben tegengekomen;

- je laten trouwen door een niet-babs, ofwel alles is 'gratis' officieel geregeld en op de weddingday wordt het voor de show nog eens gedaan! Door familie of een acteur.
- praktisch: bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding of gezinsverlies
- niet in de schijnwerpers staan, zo een feest is niets voor ons.
- financieel: wel wat op papier willen hebben, maar niet de centen voor een enorme bruiloft.

Gewoon doen waar je je goed bij voelt! Zo kun je ook een kind als verbintenis zien, of een huis, hond..... alles goed op papier geregeld voor elkaar dmv notaris.
Wat jullie gelukkig maakt! Als je het maar viert :)

Mag ik het puntje op je feest komen zetten dan hoor ik het graag.
Liefs cynthia
En een vrolijk pasen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten