Bruidsmake-up! Waarom eigenlijk?

"Ik draag nooit make-up, ik heb er niets mee."
"Ik wil er niet anders uit zien."
"Een kennis heeft wel eens een cursusje gedaan."

Dit zijn een aantal uitspraken die ik regelmatig hoor. Misschien herken je jezelf erin?

Hieronder wat punten waarom je voor een bruidsstylist kiest:
  • Door het gebruik van een beetje make-up worden de foto's en de video al veel mooier.
  • Een trouwdag is lang en daarom moet je haar en make-up de hele dag goed zitten.
  • Een stylist die je haar en make-up kan verzorgen met een specialiteit in bruiden heeft de juiste technieken daarvoor en door beide door éénzelfde persoon te laten verzorgen krijg je dezelfde stijl.
  • Trouwen doe je, als het goed is, maar 1x. Verwen jezelf, ontspan en laat je gasten dat ook doen. Door een ervaringsdeskundige in te huren kan iedereen onbezorgd van de mooie momenten genieten.
Bruid Mariska draagt nooit make-up maar voor de bruiloft vond ze het wel belangrijk. Een natuurlijk bruidsmake-up is het eindresultaat. Ze straalt en de foto's zijn prachtig!

Hoewel de bruidsstylist vaak op een laat moment in de checklist voorkomt is het eigenlijk een onderdeel waar je gelijk aan denkt bij het zoeken van je bruidsjurk. Er anders uitzien op je bruiloft is dan al een feit, want het wordt een feest! en dan mag je ook best uitpakken door het inhuren van een ervaren bruidsstylist. Er zijn veel verschillende stylisten, zoek dus diegene die qua stijl en persoonlijkheid bij jouw past. Kijk wel naar stylisten met ervaring en diploma's. Vaak hebben de visagisten foto's van hun werk op de website staan. Zo niet, vraag daar dan gerust om.

Kan ik nog meer vragen beantwoorden? Let me know.

Liefs Cynthia

(Bron: een pagina uit mijn bruidsstyling ebook. Geschreven door Cynthia Veenman)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten