9 Veelgestelde vragen aan de Bruidsstylist

Afgelopen weekend hebben we 2 dagen staan knallen op de Love and Marriage beurs in Ahoy Rotterdam. We hebben veel brides to be gesproken.
Het bezoeken van een bruidsbeurs is echt een aanrader, je kunt namelijk de gezichten achter de bedrijven zien en spreken. De bruiloftswereld is nu eenmaal veel gebaseerd op gevoel!

Ik heb dan ook een hoop dames gerust kunnen stellen. Er zijn een aantal vragen die bleven terugkeren. Hierbij een opsomming:

1. Kom je op locatie / aan huis?
JA, zeker. Het enige wat ik van mijn bruid verwacht op de trouwdag is dat ze de benen naast het bed zet en de rest..... dat doe ik. Oke het voor een ander naar de wc gaan heb ik nog niet onder de knie, maar voor de rest kan ik een hoop.

2. Door heel nederland? 
JA, tuurlijk, er kunnen wat reiskosten bij komen, maar ik zal er zijn. Al moet ik naar Zuid Frankrijk. (de reiskosten zullen dan iets hoger zijn, maar ik ben er graag bij)

3. Je verzorgt bruidskapsel en bruidsmake-up?
JA, make-up en haar, in 1 persoon, op locatie!
Bruidkapsel met haarband van bloemen.
Door Cynthia Veenman en 't Bloemeke

4. Kom je dan nog terug om bij te werken?
Liever niet, ik zorg er namelijk voor dat je haar en make-up vanaf het begin van de dag tot het eind van de avond goed zit. Mits je echt een andere stijl wil voor savonds dan vind ik het een toegevoegde waarde. Anders vind ik dat ik je beroof van tijd op je trouwdag. Die 3 kwartier kun je beter besteden aan elkaar.

5. Mijn moeder wil ook graag een styling. Kan dat dan ook?
JA, dat kun je bij boeken. Iedereen wil er goed en feestelijk uitzien. Daar zorg ik graag voor. Bruidsmeisjes, getuigen, zussen, vriendinnen..... kom maar door!

6. Geeft de make-up af?
NEE, de make-up is voor jou gezicht bestemd, niet voor het overhemd van je aanstaande of op de wangen van je gasten. De make-up zal emotieproof, tough proof en kiss proof zijn. Er zijn mooie producten die fixeren.

7. Welke merken gebruik je?
Ik heb veel gehoord dat de ervaring is, dat er toch een hoop 'drogist' merken op tafel komen. Je betaald een hoop voor je make-up en haar om dit professioneel te laten verzorgen. Daar horen mooie, goede merken bij. Terechte vraag dus!
Make-up Studio en Flawless by Sonya zijn mij merken. Top merken die zich focussen op make-up ontwikkeling, zacht voor de huid en long lasting!

8. Hoe ver van te voren moet je een proefsessie plannen?
Vaak staat er in de 'online planners' dat je zo een 4 a 6 weken van te voren je proefsessie gaat doen. Wat mij betreft mag dat echt wel eerder. 3 maanden van te voren is niet erg. Zo kun je als de proef tegen valt opzoek naar een andere stylist. Of boek eerst een feestelijke styling, dan heb je ook een goed idee wat voor stylist je in huis haalt.

9. Wat zijn de kosten?
Ik reken voor bruidsstyling, haar en make-up, incl proef €250,00. De proefsessie is vrijblijvend, mocht het niet bevallen of komen we er samen niet uit, dan kun je binnen 48 kostenloos annuleren. Waarom? Omdat iedereen de ervaring verdient! Je betaald toch ook niet voor het passen van een jurk. Dus heb je een nare ervaring of geen ervaring? Laat dat je niet tegen houden!

Heb jij nog een vraag die er niet bijstaat? Let me know.
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten