HET IS TIJD....

 TIJD VOOR EEN ECHT BEDRIJF

Heb jij de afgelopen vakantie steeds meer gedacht en gedroomd over je hobby bedrijf. 

Over de vrijheid die je ermee zou willen. Om dag te zeggen tegen je loondienst baan waar je geen energie van krijgt. 


Nu weer “back to normal” zit je na je werk in je “thuissalon” te freubelen, opruimen en ondertussen te dagdromen over hoe het zou zijn om dit werk te kunnen doen, ipv je huidige baan. Maar je kosten en inkomen zorgen ervoor dat je quitte speelt. Tenminste als je al niet meer uitgeeft dan dat er binnenkomt….


Meer geld is er nodig, ofwel meer klanten….

Maar hoe kom je aan nieuwe klanten. Je gooit er maar weer een kortings/ actie tegen aan, maar daar komen alleen dezelfde klanten op af. 

Je doet nog eens een social media challenge, doet netjes alle tips inzetten, maar het levert niet genoeg op. Je heb genoeg idee├źn en creativiteit, maar door al die gedachten ben je de weg richting je bedrijf een beetje kwijt. Je strooit van alles rond, maar bloeien doet het niet. 


Aan je werk ligt het niet, iedereen die al bij je komt als klant is laaiend enthousiast over jou en je werk. Je wilt echt heel graag de knop om te zetten en stoppen met aanklooien. Maar je omgeving kan je niet voldoende steunen. “Je bent toch lekker bezig” 


Je hebt hulp nodig. Duidelijke handvaten. Iemand die je begrijpt, die heeft gezeten waar jij nu zit. That’s where I come in. 

Want ik heb gezeten waar jij nu zit. Ik had de handdoek in de ring kunnen gooien, maar het werk maakte mij zo gelukkig dat ik gewoon de grote mensen schoenen heb aangedaan en met een beetje poep tussen de billen aan de slag ben gegaan. 


En zie daar, ik heb een bedrijf en geen hobby meer. 

Jij wil dat ook!! Dat kan: 


Stap 1: Download het gratis werkboek - De eerste 5 stappen naar je eigen salon.

Stap 2: Vul het werkboek in!!!

Stap 3: Neem de beslissing, blijf je zelf weer aanklooien, of neem je mijn hulp aan. 


Als je lef en doorzettingsvermogen hebt dan hoor ik graag van je!

Blijf je dromen of ga je je droom leven….


Liefs Cynthia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten