Film Wedding

Maart 2021

Het is een dag die je normaal alleen in films ziet.

(Bedankt Guus voor de inspiratie)

En zo hoort het! Ze noemen het niet voor niets een droomdag, met je droomman en in je droomjurk. Heb je ook als klein meisje voor de tv zitten wegdromen. Klein meisje, we genieten nog steeds van de romcoms, Er zijn zoveel films gemaakt over verloofd zijn en trouwen. Het is voor mij ook een lichte obsessie, ik ben gek op bruiloften vooral in series.


Gelukkig bestaat er nu Netflix, videoland en Disney zodat ik niet tot maandag hoeft te wachten om te kijken hoe ze naar het altaar lopen. Series kunnen dat zo lekker vertragen. Stomme cliffhangers ;) 


En dan moet ik natuurlijk mijn favoriete on screen bruiloft met jullie delen… Daar kan ik onmogelijk uit kiezen maar de eerste die in mij opkomt is van The Originals. Als Haley met Jackson trouwt. New Orleans, de setting, de jurk, het haar en flawless make-up. Eenvoudig en elegant. 


Sowieso heb ik een zwak voor supernatural en fantasy series, dus als daarin wordt getrouwd ben ik van de party. De jurken, aankleding, haar en make-up zijn ook vaak anders, over de top of juist heel eenvoudig. Dan komt er lekker wat inspiratie naar boven.


Liefs CynthiaGeen opmerkingen:

Een reactie posten