How to become a beautiful bride - speeddate

1-10-2020

Het is een jaar geleden, 1 oktober 2019 opende ik mijn droom, Bruidsstyling 2.0

Bruidsstyling in combinatie met bruidsmode, om zo alles voor de bruid onder 1 dak, door 1 persoon te regelen. En wat was het een top start.

Aanstaande bruiden waren verrast en kwamen graag binnen. Maar ook trof helaas mij Covid op een manier die van mij roze wolk een donkere wolk maken. Huilende klanten aan de telefoon en o wat voelde ik met ze mee. Want het is verschrikkelijk om na al die voorbereidingen te horen dat je alles moet verzetten en dan nog een keer moeten verzetten en dan moeten schrappen in gasten en de dagplanning. Tot er niets meer over was van de bruiloft zoals die in het hoofd zat. 

Maar ook zagen we als leveranciers dat nieuwe bruiden terughouden werden en terecht, want je kan niets plannen met al die zorgen en veranderende regels. Maar dat houd dan wel in voor de branche dat er een hoop kosten blijven maar de inkomsten helaas er niet meer zijn. 

Gelukkig blijf ik geloven in de liefde en het vieren ervan op een speciale manier, dat het nu anders moet dat zij dan maar zo. Als ondernemer is het altijd incasseren en om denken en zo ook nu. Want opgeven... dat woord ken ik niet. 


 En dus ga ik gewoon vieren dat ik een jaar open ben. Wat een waanzinnig jaar! Spannend, super leuk en de uitdagingen ging ik niet uit de weg. Zoals het omgaan met de corona maatregelen.

Daardoor merkte ik ook wel dat Bruiden (voel je vooral aangesproken) niet zo thuis zijn in het reilen en zeilen van het trouwen. (ook wel bekend als amateurs) Nee dat is niet gek, want als het goed is doe je het maar een keer en als je voor een tweede of derde keer gaat merk je dat er in de tijd een hoop is verandert.


Advies en informatie geef ik dan ook graag en dat ga ik dan nu ook extra weggeven ;)

Tuurlijk kan je alles online vinden en hier en daar zijn ook wel wat beurzen die je kan bezoeken. Vanwege dierbare in mij omgeving die in de risico groep vallen voel ik zelf niet de behoefte de drukte op te zoeken. En met alle online dingen ben ik ook wel een beetje klaar. Dus daar heb ik het volgende op bedacht,Speeddate sessie met mij (want wie wil dat nu niet) 

Door mijn jaren ervaring als bruidsstylist heb ik alles wel gehoord en gezien en daar mijn voordeel mee gedaan en die deel ik graag met je. How to become a beautiful bride was een succes. En daar ga ik dus mee door alleen dan zo VIP dat je de enige in de zaak bent. 

Onder het genot van een drankje (we moesten blijven ontsmetten) een lekker hapje mag je mij alles vragen op het gebied van haar en make-up voor je bruiloft. Bruidsmode maar ook zeker over andere dingen trouw gerelateerd. Tips voor dagplanning, advies over leveranciers, klein en intiem trouwen of toch wachten. De gastenlijst doornemen. Gewoon even klagen over het feit dat het allemaal lastig is. 

Het maakt mij niet uit! 25 minuten lang ben ik je Weddingcoach, je vriendin, je zwitserland, je klaagmuur. Uiteraard ga je weg met leuke dingetjes die je verder kunnen helpen en kun je grabbelen voor korting op je bruidsjurk of je bruidsstyling! 


Het is tenslotte feest en de slingers hangen we zelf op. Er is er een jarig en dus wordt er getrakteerd. Dus sta je aan het begin van het avontuur dat trouwen heet en heb je hulp nodig. Wacht dan niet langer en grijp je tijdslot. En dan hoop ik je snel te spreken, uiteraard met alle corona maatregelen die je maar kan bedenken! 


Heel veel liefs
Cynthia
Geen opmerkingen:

Een reactie posten