GELEGENHEIDSSTYLING II A NIGHT OUT

1-9-2020

Daar zitten we dan…. veel thuis nog en als we het mogen geloven zal er niet snel verandering in komen. Maar ik zie een voordeel.

Het moment dat we een avondje uit mogen is dus weer bijzonder! 


Iets om naar uit te kijken. Ik als moeder heb al vaker zo een gevoel gehad, even geen mama zijn maar vrouw.

De corona lockdown was voor velen een ware relatietest. Samen thuiswerken, samen in joggingsbroek van het bed naar het bureau naar de bank en weer naar bed. Klinkt best kinky, maar dat is niet helemaal. Dus hoe fijn is het dat als jullie nu weer op pad gaan je ook even de tijd neemt om te laten zien dat je nog mooi bent onder die laag badstof en mama knot. Het scheermesje heb je tijdens deze mooie lente/ zomer hopelijk gebruikt. Even bijzonnen in de achtertuin is wel een stuk fijner zonder een berenpak. En als je dan je huis verlaat vind de rest van de mensheid het ook niet erg als je zo glad bent als een dolfijn ;) 


Nu het weer herfst wordt zal de garderobe ook niet veel sexyer worden….

Dus een night out is een frisse, zeer welkome, wind door de relaties en door je vrouw zijn! Want HELLO we zijn meer dan hardwerkende huis mensen die alles om ons heen draaiend en overeind houden ;) 


De eerste 1,5 jaar van moeder zijn was voor mij ook een soort Corona periode. En voelde ik mij weer mij, na een middagje winkelen en een date night met mijn man. En nu als ik wat leuks heb dan vind ik het wel leuk om wat moois aan te trekken en te zorgen dat mijn haar en make-up goed zit. En dat doe ik voor mijzelf want dan voel ik mij net even mooier en specialer.

Maar ik heb altijd wel een avondje uit als iets speciaals gezien. Een avondje naar de bios, of naar een musical was een ware traktatie. Het gebeurde niet veel.. Dus als het zover was dan deed ik een poging mezelf mooier te maken. 


Jurkje aan, lipstick op en gaan. 

En dan kom je dus binnen lopen…. of wij waren overdressed of iedereen was underdressed. Men wat een verschil zeg. Er liep gewoon iemand in een joggingsbroek. 

Blijf vooral jezelf, maar kom op, er zijn momenten dat je wel even mag uitdossen. Het hoeft niet veel te zijn. Jeans met een overhemd, of desnoods een nieuw shirt. Outfits van tegenwoordig zijn comfi en zien er leuk uit! Dus geen excuus meer voor die verschrikkelijk panter legging en crocs met uggs... Kam je haar, ga even los met je mascara. Maak van elk avondje uit een speciale avond. Het voorspel zit hem in de voorbereiding. 

Lekker muziekje aan, bedenken wat je aandoet. In de badkamer jezelf optutten en dan met geheven hoofd en een mooi gevoel de avond tegemoet gaan. 

Als het eten dan slecht is of de musical een verschrikking. Heej je ziet er in ieder geval goed uit! En vaak is het gezelschap ook een pluspunt. Hallo co’Rona...

Een avondje feesten of uit eten zat er de afgelopen maanden niet meer in…. Zo dat was wel even wennen zeg. Wel mooi om te zien dat je dan zelf in de keuken meer kan dan je dacht. Zo hebben wij thuis etentjes gedaan met het gezin. Muziek aan, tafel mooi gedekt, zelf mooi aangekleed en daar zaten we dan. En geen ruzie over wie er terug moest rijden ;) Spelletjes via Facetime. Koffie drinken op afstand. Verjaardag vieren voor een raam. Wat een mooie unieke herinneringen maken we. Natuurlijk heel blij nu we weer (soort van) uit kunnen! 


Maar nog steeds worden de evenementen erg hard getroffen en dat is zakelijk in een woord KUT. Werken is voor mij als persoon belangrijk, gelukkig komt het weer een beetje op gang en wat een energie krijg ik van alle mensen die ik mag stylen. Prachtige verhalen weer om te horen en doen waar ik goed in ben. En natuurlijk gewoon super stom dat we niet lekker kunnen feesten met elkaar.


Mooi om te zien dat er meer dames zijn die een avondje uit zien als een reden om even het haar en make-up door mij te laten doen! Want er zijn gelukkig meer mensen die o.a. door deze tijd inzien dat een avond uit toch wel vraagt om een extraatje voor het innerlijk en dus uiterlijk. 


Dus: heb jij een “feestje” op de planning staan? Wil jij je after corona outfit afstylen met een prachtig kapsel en mooie make-up en lukt het dit je niet alleen dan ben ik er natuurlijk voor je. Verwen jezelf. Na al die tijd “in de kast” mogen de mottenballen eruit en de glansspray erover heen!


Heb je geen idee of wil je jezelf eens een cadeau geven, laat het stylen dan aan mij over! 

En zo steun je ook je lokale onderneemster ;) 


Toch zelf doen: Bestel mijn make-up Guide E-book E-learning

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten