BRUIDSMAKE-UP EN BRUIDSKAPSEL II Mirjam

31-1-2019
Als je in het woordenboek kijk onder prinsesbruid dan zal je waarschijnlijk Mirjam tegenkomen.
Wat een sprookjes bruiloft!28 september 2018 was de grote dag  voor Mirjam en Maarten. Allereerst gaat mijn bewondering uit naar de mama van Maarten. Maarten is er namelijk een van een drieling.
Nou een diepe buiging, want als mede meerling moeder, weet ik dat een tweeling al handen vol is laat staan dat je een extra kind heb en geen extra arm die opeens uit je groeit.

En Maarten is prima terecht gekomen en Mirjam is maar al te blij dat ze deze dag met hem ging trouwen!
Tijdens de proefsessie was het ongeveer 35 graden, doe daarbij een bruid, 3 bruidjes een moeder en een schoonmoeder en je heb een heerlijke middag! Na afloop hadden we zelfs een wijntje
Om te vieren op een goede afloop natuurlijk, niet om het allemaal mooier te laten lijken. ;)

Om Mirjam nog meer prinses te maken, kwam ik het puntje op de i te zetten. De jurk past perfect bij Mirjam en het thema. strapless, bling, kant en een volle poef rok!
Een sluier waar ik rekening mee moest houden en als verrassing had Mirjam de tiara van haar schoonmoeder. Heel gaaf om die in het kapsel te verwerken.Het haar hebben we opgestoken in een grote knot. de bruid is gezegend met prachtig lang haar en dus ideaal voor dit kapsel. De sluier was ook aanwezig, heel fijn om die al bij de proefsessie te hebben zo krijg je gelijk een goed beeld van het eindresultaat.
Mirjam draagt in het dagelijks leven minimale make-up dus dat voeren we door. Naturel make-up met wat zachte roze tinten.Wat de groom to be aan zou hebben dat was een verrassing en wat voor een. Uniek! Niet het standaard donker blauw. Maar een mooie licht grijze zilver pak. Vol detail in het jasje. Zo stapte hij die dag uit de witte mustang. Koninklijk en romantisch liep hij over de loper naar de voordeur.En zoals een royal wedding hadden Mirjam en Maarten ook een roedel aan bruidsmeisje. Zus en vriendinnen in een prachtige zelfde kleur jurk. Bordeaux rood was de kleur van jurken en alle mannen werden voorzien van bordeaux rode stropdassen. Tot in de detail was het allemaal geregeld.
Ook de bruidsmeisjes mocht ik voorzien van haar en make-up.Ze hadden de ochtend al zo een lol. Om half 8 zou ik al de eerste klant in mijn stoel hebben, terwijl de dames nog even wat selfies gingen maken in hun leuke badjasjes. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Om 12.00 zou er worden aangebeld dus moest iedereen aangekleed en wel zijn.
Sommige zijn s'morgens actief en andere kijken liever even tv tot hun nummer wordt omgeroepen. Er werden dingen versierd. Het was een heerlijk bezig bijenkorf.
Het was al lekker full house toen ook de fotograaf en videograaf erbij kwamen. Nog even wat mooie shots van de bruid die zich klaar maakt en toen mocht de deur eindelijk open en gingen ze met ze alle een prachtige dag tegemoet!Ze zouden dicht bij huis blijven, bij het sprookjes huwelijk was Huys ten Donck in Ridderkerk de uitgesproken plek om te trouwen. Een 'oude' bekende van mij Marry van 'tZelfde was die dag de Babs! De prachtige foto's zijn gemaakt door Rika Ricon Fotografie Deze ingrediƫnten waren perfect voor een huwelijksvoltrekking. Hotel van de Valk werd daarna het podium. Heerlijk eten en een goed feest. Ik zou zeggen: Geslaagde dag!!


Het was mij weer een eer!
Liefs Cynthia#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten