BRUIDSMAKE-UP EN BRUIDSKAPSEL II Chantal

17-1-2019
Een winterwedding. Geweldig idee, de meeste feestlocaties hebben al de kerstversiering tevoorschijn gehaald. Dus de aankleding zit al goed voor een de kerstliefhebber.

Zo ook Chantal en Rens, die hebben bewust gekozen om te trouwen op 7 december 2018. Vanwege het weer en de sfeer. Het was een tot in de puntjes versierde bruiloft. Een ware DIY. 
Een bruiloft met een goud randje! Letterlijk. Want het thema was goud.
Dennenappels waren goud gespoten 
De trouwkaart was goud
Er waren gouden schoenen.
Boeket met goud
Bruidstaart met een goud randje
In de kleding zat goud
De haaraccessoires waren goud
Voor de vriendinnen had Chantal een prachtig gouden ketting als bedankje/

Mooi om dan een Westlandse Bruidsstylist erbij te hebben die om de zoveel tijd roept; 
HELEMAAL GOUD!
Samen met sidekick Mariska begon de ochtend bij de bruid thuis. Ondanks alle goede voorbereidingen en ondersteuning was er gezonde spanning!

Vaak wordt de bruid opgehaald door de bruidegom, maar hier ging het vandaag iets anders. Chantal zou door haar vader worden opgehaald en naar het gemeentehuis worden gebracht waar de first look dus pas zou plaats vinden. Spannend!

Maar eerst haar en make-up!
De jurk is prachtig versierd met kant en een bandje. En omdat er schouderbandjes zaten hebben we het haar hoog opgestoken. 
In de make-up heb ik de goud tinten ook verwerkt. Dat kon erg goed bij de kleur ogen van Chantal. Om alles wat extra kracht te geven heb ik een goede eyeliner aangezet. Door de wimperstukjes krijgen de ogen nog meer oogopslag. It's all about de eyes. 
Omdat Chantal een bril draagt moest daar ook rekening mee worden gehouden, zo kan het zijn dat de wimperstukjes een beetje bijgeknipt moeten worden ;) 

Moeder en dochter klaar voor de dag!

Trouwen met een bril is dus zeker mogelijk. Ik heb daar al eerder een blog over geschreven. Deze kun je hier nog even nalezen. Bruid & Bril Yes
De samenvatting geeft de blog titel al weer, want als de bril bij je hoort, waarom er dan voor kiezen om het niet te dragen. 

De lippen zijn zacht aangezet met een beetje rood. 

Ook de stropdas is goud!

Het haar is dus lekker hoog weggestoken een beetje a-symmetrisch voor een speelse look. Er ging nog een lange sluier in en voor als die eruit ging hebben we nog een speld geplaatst in de kleur goud. 

Nadat iedereen was opgetut en aangekleed was het tijd voor vertrek.
Papa mocht de eerste look hebben. En als verrassing had hij een heel speciaal trouwvervoer geregeld. Chantal dacht dat ze gewoon in zijn auto zouden gaan, maar daar stond opeens een Engelse taxi met een chauffeur. Waarop haar vader antwoorden;
"Ja ik kon zelf rijden, maar ik kon ook mijzelf laten rijden."
De sfeer zat er goed in. Wat hebben we weer gelachen, zoals veel van mijn bruiden is Chantal en haar vriendinnen werkzaam in een ziekenhuis en hoe heerlijk is het dan om de meest smerigste raarste dingen te horen. Dingen die maar goed zijn dat een patiƫnt niet weet...
Maar hilarisch om te horen en dat is een mooie afleiding van de zenuwen.
Vooral de  vriendinnen waren zenuwachtig misschien wel meer dan de bruid. Alles verliep dus op rolletjes. 
En wat leuk om te zien was, dat ze nog een aparte trouwauto hadden, want ja als je man een eigen transport bedrijf heeft dan moet natuurlijk ook de vrachtwagen een deel uitmaken van de trouwdag.

Ze hebben een prachtige dag gehad en ik kreeg deze mooie foto's.Liefs Cynthia#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten