CYNTHIA VEENMAN II voor al uw feesten en partijen

13 november 2018

Daar zijn de feestdagen weer! Tijd voor de december vieringen en nieuwjaarsborrels.
Ja ik beken ik ben gek op de feestdagen. De lichtjes, de geur, de cadeautjes, eten en drinken.

Tenminste alles na 6 december, want die man met die mijter daar heb ik niet zoveel mee. Gelukkig voor mij heb ik 2 stuiterende kinderen die niet kunnen wachten en dus mag ik de komende 3 weken afzien.
Om een voordeel eruit te halen... opvoeden heeft alles te maken met chanteren en dreigen. En daar komt die man dan weer goed te pas.
"Wil je niet opruimen....? "
"Doe je gemeen tegen je broer...?"
Laat De Sint en of zijn Zwarte Pieten het maar niet horen...
(ja Zwarte Piet, je leest het goed en ik ga mij er niet voor verontschuldigen. Aan dikke ja dat wellicht wel. Dat is de anarchist in mij ;))Als zelfstandig ondernemer heb ik niet echt een december borrel met collega's... dus daar heb ik wat op verzonnen. Ik ga gewoon naar andere bedrijfsborrels.
Wellicht raar om zomaar binnen te komen lopen als zijnde 'nieuwe collega' kerstborrel crasher…
Dus om het legaler te maken.... kunnen bedrijven mij inhuren.

Met de bruiden maak ik altijd veel lol en gezelligheid en grap ik wel eens dat je mij voor de gezelligheid inhuurt en de diensten krijg je erbij.Dat kan nu dus ook voor al uw feesten en partijen!
Zakelijk of particulier....

Heb je een themafeest, ladies night (o crap dat mag je ook niet meer zeggen, want dat is seksistisch. Nou en... ik ga denk ook zo een neger zoen eten. Lekker puh) personeelsfeest, festival. En wil je je gasten een extraatje geven. Boek dan de 'opfris beauty' salon op locatie.
Iedereen die plaatsneemt in mijn stoel krijgt een (op)fris feestelijke make-up en/of kapsel.

In mijn beste Tellsell stem; En dat is niet alles...

Ik ben ook beschikbaar om uiterlijke verzorging presentaties te geven voor groepen. Medewerkers zijn je visitekaartje. Ze zijn je bedrijfsimago en een professionele uitstraling is dan ook nodig. Te veel make-up of het gebrek eraan kan mensen een verkeerde indruk geven.

O nee wat zegt ze nu... hoe kun je zeggen...dat je je moet aanpassen naar je werk. Dat uiterlijk van buiten zit. Dat een verzorgde blik een vriendelijker ontvangst is.
Het is wel zo, als jij niet lekker in je vel zit en je draagt dat naar buiten ben niet moeders mooiste.... maar als jij je mooi voelt zal je er prachtig uitzien (ook als je van binnen dat niet helemaal voelt) en soms heb je daar wat tips bij nodige of een frisse blik

Het heet niets voor niets UITERLIJKE VERZORGING.... zit dus aan de buitenkant.
En tuurlijk zou ik willen zeggen dat wat binnenin zit telt... maar helaas zit het gewoon niet zo in elkaar. Ik weet niet of je wel eens een mens heb gezien zonder huid, maar ik zie de schoonheid er niet van in....
 Ik zeg niet dat je je compleet moet veranderen, of dat je altijd je paasbest eruit hoeft te zien. (je mag ook zonder make-up, je haar in een mamaknot en in je sportbroek de kinderen naar school brengen, of even een pak melk halen ;)) maar ik kan je wel vertellen dat met een beetje make-up je er stralender uit kan zien en als je dan naar jezelf kijkt en het bevalt je wat je ziet. Dan zal je dat uitstralen! Daarom sta ik ook achter mij slogan:

You are Beautiful, let me make you shine. 
Laat mij je helpen al je goede uiterlijke eigenschappen naar voren te halen.
Tijdens een presentatie geef ik informatie en tips. Waar je zelf direct mee aan de slag kan.

Dus om het op te sommen;
Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling kun je inhuren om haar en  make-up te verzorgen op locatie tijdens een feest. ofwel, voor al uw feesten en partijen ;)
Meer informatie?!
Mailen kan altijd naar info@cynthiaveenman.nl en een belletje kan natuurlijk ook. Postduiven zijn ook van harte welkom.

#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten