REAL BRIDE II Bride Lisette

17-7-2018
2 weken geen blog plaatsen..... dat was wel even een dingetje, maar de vakantie was hard nodig en daarna was het puin ruimen. Maar ik maak het goed, met deze blog over Lisette, met prachtige foto's

Terug van vakantie en dan gelijk back to work. Heerlijk als je het mij vraagt. Voor het eerst sinds 6 jaar op vakantie, ik keek er naar uit! En dat heb ik niet snel, maar gelukkig werd ik snel weer met beide benen op de grond gezet. De illusie dat vakantie met kinderen leuk is heb ik nooit gehad maar dat het zo.... een zooi.... zou worden, tja dat overkomt de beste.... maar waarom nu net ons.

Het begon allemaal al op het vliegveld. 3 uur vertraging waarvan we er 2,5 uur in het vliegtuig hebben mogen afwachten. Het was de eerste keer vliegen voor de jongens dus indrukken genoeg. Gelukkig bied zo een toestand wel samenhorigheid en hadden we al snel nieuwe vriendjes aka lotgenoten. We zouden officieel om 18u00 landen en dan zouden we tot 21u00 de tijd hebben de huurauto op te pikken en even wat boodschapjes te doen..... Helaas, om 21u30 hadden we de huurauto, de verkeerde, en waren we na 2 stops vanwege een reisziek kind (pikke donker in een haarspeld bocht) om 23u45 bij de camping....

Het enige wat we hadden was een fles prosecco en een zakje chips. De kinderen waren versleten van de reis en ziek. Allebei hebben ze nog even door de nacht heen gespuugd dus toen de ochtend kwam waren we toe aan vakantie. De camping was geweldig, personeel om door een ringetje te halen een animatie team voor zowel de kinderen als de ouders.
Italie, dus er was wijn! Maakt een hoop goed. Helaas waren de maagjes van kindjes niet bestand tegen het Italiaanse leven... iets verkeerds gegeten in combinatie met reisziek en een vleugje virus heeft mij een dag in de campingwasserette doorgebracht.
Home Sweet Home!!

Lisette en Wim
En gelijk weer lekker aan het werk. Lastig, nee echt niet zeker niet als je een klant heb als Lisette en Wim. Wat een geweldig koppel. Lisette heb ik al 2 keer mogen zien op de Love and Marriage Beurs. Daarna een top proefsessie en dan de trouwdag en dan een paar dagen later nog een keer voor het huwelijksfeest. Jawel, Lisette en Wim snappen het, trouwen hoeft niet in 1 dag ;)

Hoe geweldig als een vrouw een bruid wordt! - Cheers!

Dat creëert een band. Met geitenkaas en wijn.
De proefsessie was al een feestje op zich!


11 juli 2018 was het de officiële trouwdag. In hun nieuwbouw huis kwam ik die dag in rust aan. Het as bruidspaar ging nog even heerlijk aan het ontbijt, naast de croissant lag een To Do List voor de bruidegom. In de woonkamer stonden dozen en klapboorden (allemaal zelf gemaakt, geknutseld), gelabeld en wel, heel duidelijk. Heeft Lisette het onder controle, ja zeker! Dus wij gingen lekker naar boven zodat Wim aan zijn lijstje kon werken en zich kon aankleden.
Terwijl we aan de slag gingen kwamen er steeds meer mensen binnen, de videograaf, fotograaf, de bloemist, ouders, partyplanner.... En dan gaan de zenuwen opeens een etage omhoog. De goede zenuwen zeker....

Even zonnebrand op de bruid haar decolleté smeren, ik heb een geweldige job

Haar en make-up klaar, een romantische stijl was de missie. Een low updo, losjes als een geheel en niet in een paardenstaart ;) De make-up hebben we ook natuurlijk gehouden met roze tinten, met een beetje sparkle.

De jurk lag ook klaar en het mooie daarvan is.... De mama van Lisette heeft de jurk gemaakt. Hoe gaaf is dat en heel erg knap ook. Een prachtige vol kanten jurk, met een lage rug en een kleine flair op het eind.
Een festival sfeer moest het worden en dat hebben we ervan gemaakt. Wim wist niet van de jurk en niemand wist wat Wim aan zou doen. De trouwauto, hun eigen vintage Mercedes, zou ook een grote rol spelen in de bruiloft. Net als liefde, feest, eten en drinken en dat is helemaal goed gekomen.


De woensdag hebben ze de officiële ceremonie gehad, daarna volgde borrel, eten en een klein avondfeestje met openingsdans. Het weer was perfect, de mensen waren geweldig en het bruidspaar, verliefd en prachtig!

The First Look
Zaterdag ging ik weer terug omdat ze dan nog even een feestje gingen geven, festival stijl! In hun eigen woning met een DJ, proseccobar, oesterbar en een hoop heerlijke drankjes. Het weer was ook weer perfect alle ingrediënten voor een fantastisch avondje.
En dan kom je weer binnen.
"Hoi daar ben ik weer! Hebben jullie mij gemist"
Ja! Wijntje.... :)
"Nou lekker"

Het was Magisch

Hoe leuk om te horen hoe de dag is verlopen.
"Het was MAGISCH" 
Ze hadden geen verwachtingen, trouwen was sowieso niet een prio, maar hij vroeg haar en ze zei ja. Omdat alles zelf was gedaan of zoals Wim zei; "Zonder Lisette zou er geen bruiloftsdag zijn geweest" Hoe lief!! Ze hebben mij opgenomen in de 'vrienden' en zijn zichzelf geweest de hele tijd. Zo zag ik de liefde voor elkaar. Twee pittige karakters, gemaakt voor elkaar. Humor, uitdagend, spontaan en altijd in voor een feestje. Zo ontmoet je elkaar op de bank bij een gezamenlijke vriendin en zo heb je de liefde van je leven.

Job well done, high five met de bruid. 
Ik vond het geweldig om erbij te zijn. En dan deze prachtige foto's te krijgen maakt mijn hart ook een extra sprongetje. Dank je wel voor je geduld en het vertrouwen.
Liefs Cynthia

Foto's zijn gemaakt door; Annelies Diertens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten