BUBBELS EN BEAUTY || Feestdagen arrangement

21-11-2018
De feestdagen komen eraan! Mijn favoriete tijd van het jaar. Ik heb jaren in de detail handel gewerkt en december was echt de leukste maand om te werken.

Je hoort iedereen klagen, afstreeplijsten die maar niet korter worden. Hoe gaan we het vieren en bij wie. Wat gaan we eten? Boodschappen moeten worden gedaan, kleding wordt gekocht, cadeautjes, maar ook thuis moet alles spik en span voor de festiviteiten! Ofwel..... drukdrukdruk
En dat tussen allemaal mensen die het ook druk hebben. Ruzie tijdens de feestdagen, ja liefde hangt in de lucht :)

Maar echt toch was het heel gaaf om in de winkel te werken. Om mensen te kunnen helpen en adviseren en te helpen dat ene item van de lijst af te strepen. Even ontzorgen. Fijne Feestdagen!

Als vrouw, moeder, ken ik als geen ander het gevoel alles perfect te willen hebben. Ondanks drukte in het werk, alles spik en span te hebben, nieuwe recepten te zoeken, net even dat stapje extra te willen zetten. Puntje bij paaltje is alles top! Eten is lekker, huis is gezellig, man is mooi geschoren en aangekleed, ook de jongens zijn foto klaar. Alles loopt op rolletjes, de deurbelt gaat.
Daar zijn de gasten, die ook op hun mooist zijn met knorrende magen en tassen met cadeautjes.
Ik werp nog even snel een blik in de spiegel....

En daar sta ik dan, in mijn 'feestoutfit, welke ik al 5 jaar achtereen draagt. Mijn haar in een mamaknot, mascara van de hele dag nog onder mijn ogen.
Mijn handen droog met afgebladerd nagellak en een gescheurde nagel en die wallen onder mijn ogen. Ik wil mijzelf opsluiten in de badkamer, ik ben moe en voel mij niet mooi.
Want ja.... ik heb nu aan iedereen gedacht behalve mijzelf.

En dat hoor ik vaker.... daar moet verandering in komen. Tijdens een brainstorm sessie met Yvonne van SalonVon en Arjan van Grapewine kwamen we tot een mooie oplossing! Bubbels en Beauty werd geboren.Het Bubbels en Beauty arrangement bestaat uit: 
Een momentje voor jezelf! Met:

  • •Ontvangst met een heerlijk glas bubbels
  • •Mini manicuren
  • •Gelpolish, kleur naar keuze
  • •Kleurenanalyse
  • •Smokey eye make-up workshop
  • •Goodiebag met een gratis receptenboekje, met recepten voor een stressvrije feestborrel en kortingsbonnen


Waar: in Naaldwijk bij SalonVon
Kosten: €80,00
Duur: ong 90 minuten.

Zo! Een wel verdiend glas wijn, je handen zijn weer prachtig en je weet nu hoe je je ogen feestelijk kan opmaken! Je heb inspiratie en weer even nieuwe energie op gedaan! Dat kan van je lijst af.

Wil je dit. Ja dat dacht ik ook! Afspraak maken!
Dat kan via info@cynthiaveenman.nl / info@salonvon.nl. En ja wij zijn open tijdens de feestdagen en oudjaarsdag. Dus maak snel je afspraak.

Mooi de feestdagen in, een momentje voor jezelf.
Wij hebben er zin in,

Liefs Cynthia 💋
Ook namens Yvonne en Arjan

#beauty #bubbels #gelpolish #wijn #metime

Geen opmerkingen:

Een reactie posten