WINTER IS COMING|| Tips voor een winterbruid

29-11-2016
Winter is coming! De kou in de ochtend en dan het heerlijke zonnetje erbij. Warme chocolade melk en misschien wel sneeuw. Prachtige tijd om te trouwen.

Photographer: Pierre Leszczyk EmpireArt Hair : Cynthia Veenman MUA: Julia Leszczyk Flowers: Blooms by Nature - by Patrick Jansen Weddingcake: ilse - SillyBakery Weddingdress: La rose couture

Als winter bruid heb je eigenlijk dezelfde 'problemen' als elke ander bruid. Het weer. En omdat het Nederland is, wisselend dus. Bijvoorbeeld; reistijd ivm sneeuwval of het goed waterproof maken van haar en make-up en natuurlijk past je outfit bij het jaargetij? Ik heb wat tips voor je op een rijtje gezet waarmee je rekening kunt houden:

1. Verzorging van huid, lippen en handen
Het verschil tussen temperaturen is killing voor de huid. Daarom is het zorg de huid in de gaten te houden en extra aandacht te geven waar nodig. De lippen: scrub je zachtjes met de tandenborstel en verzorg 2x daags met een goede lipbalsem/ creme. De handen ook goed blijven verzorgen, scrubben en creme. De huid, blijf goed reinigen en verzorgen, douche niet te heet. Voor nog meer tips lees deze blog.

2. Wat zie je pips.... 
Ja de mooie warme zon gekuste huid verdwijnt. No worry er is een oplossing. Nee ik bedoel niet de zonnebank maar een heerlijke spraytan. Veel beter voor de huid, verzorgt en droogt niet uit en geeft een top basis voor make-up. Maar het belangrijkste je krijgt een gezonde natuurlijke tint op je huid. Test het eerst een keer. Het zal ong. 6 dagen goed blijven zitten.

3. Even de neus poederen
Door de kou-warmte verschil zullen we eerder last hebben van een 'loopneus' een extra zakdoek is dan niet overbodig. Uiteraard zal de make-up waterproof zijn en een mooie fixatie hebben, maar mocht je het toch willen bijwerken om een eventuele rode, rednose rendier, neus te hebben kun je een transparante poeder meenemen om even 'de neus te poederen'

4. Warme accessoires.
Dikke gebreide sjalen, poncho's, vesten. Het kan je trouwoutfit een extraatje geven en dan bedoel ik meer dan warmte. Functioneel en mooi. En anders kun je altijd nog zijn jasje aan doen. Ik zie hier een leuk DIY project in. Haak en breinaalden kunnen uit de kast!
Vergeet je gasten niet. Die zullen zich warm moeten houden terwijl jullie je warmen aan elkaars liefde. Deel plaids uit en warme drankjes bij een knisperend vuurkorfje.

Foto: OdizaFotografie Haar en makeup: Cynthia Veenman


5. Statische liefde.
Heb jij dat ook, dat knetterende geluid bij het aantrekken van een trui. Je haren net gestyled en nu staat het al weer alle kanten op. Leuk die mutsen, fijn die warmen oren, maar mijn haar is daarna van slag. En we willen dat absoluut niet voor de trouwdag. 2 dagen voor je bruiloft verwen je je haar met een haarmasker. Hoe langer je het erin laat hoe beter het zal werken.
Voor elke andere dag: Spray een beetje haarlak op je borstel of kam en borstel door je haar. Hierdoor zullen de haren die omhoog willen getemd worden!

Heel veel succes en ik wens je een warme winter trouwdag.
Liefs Cynthia 💋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten