BEHIND THE SCENE || 1 oktober 2016

Een lekker druk weekend achter de rug! Het begin van de bruidsbeurzen. Heb je het gemist? Geen zorgen op 28 en 29 januari sta ik weer op de Love and Marriage Beurs van Trouwplannen in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam

Marieke was zaterdag de Bruid! Ze trouwde op de prachtige locatie van het landgoed te Werve in Rijswijk. De weersvoorspellingen waren niet goed, maar gelukkig hadden de vele buienradars het fout! Door de donkere wolken scheen de zon en was de temperatuur heerlijk. 
Net als bij de proefsessie heeft ze mij die ochtend weer verwend door een doosje After Aight mee te nemen. Super lief!! 
"Zodat je extra goed je best doet" 
Niet dat ik dan chocola nodig heb maar het kan zeker geen kwaad 😂

Al 16 jaar zijn ze samen en hebben 2 schatten van kinderen. De bruidegom, daggasten en de kleine mannen liepen allemaal rond in jaquette. Zo gaaf! Dezelfde stropdas in 'gold' maakte het compleet. Marieke droeg een gladde jurk (met hoepeltje!) en een kleine strik, strepless maar met een jasje erover en een fashiantor in het haar een mooie klassieke, met een tough of vintage, bruid.
Foto's volgend nog!


En door naar de beurs waar Maurits, Lisa en Monique al gezellig bezig waren. Er hadden zich al wat dames verzameld voor een mini proefsessie, een kennismaking en een gezellig gesprek. Deze keer had ik een wat grotere stand dan normaal :) een uitdaging maar een die het waard was! 

De stand had ik ingericht als een huiskamer, dit om de sfeer te bieden waar ik voor sta. De stoelen werden dan ook goed benut door de mannen die op hun bruid mochten wachten. Aan tafel zijn veel en leuke gesprekken gevoerd. 
Aan het hoofd van alles stond 'de spiegel'. In 2 dagen tijd hebben hier ruim 35 brides to be voor gezeten en een glimp gekregen van de mogelijkheden rondom haar en make-up op de trouwdag.

De mannen ben ik niet vergeten hoor! En ze ook de voordelen over een poedertje op de trouwdag toegelicht. De meeste zagen er zeker logica in :) Yes ladies er is hoop.

Het was voor mij ook leuk om bruiden te ontmoeten die al contact hadden gezocht, net als dat je wil weten wie er achter een bedrijf zit vind ik het ook leuk om een gezicht bij een naam te hebben. Een paar van mijn bruiden waren er dit weekend ook gezellig bij! Dank jullie wel dames, het was weer gezellig. En dan nu weer door met het opruimen van de rommel.


 Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten