Mijn werkmerken

"Moet ik mijn eigen make-up kopen?"
Nee natuurlijk niet! Een ervaren bruidsstylist heeft alles wat je nodig heb. (Zit bij de prijs inbegrepen :))Hoeveel keer heb ik wel niet gehoord of gelezen dat de visagist binnen kwam en aan de slag ging voor de proefsessie met goedkope drogist producten en vervolgens vroeg of de klant zelf even de goede kleur foundation kon kopen.
Daar valt mijn mond van open, bizar dat ze zich als bruidsvisagist promoten....

Make-up moet de hele dag blijven zitten, dit is haalbaar door o.a. goede producten! Bruidsvisagist inhuren is een compleet pakket, ofwel de matrialen en gebruiksproducten neemt ze mee.
En de visagist heeft kennis over make-up (producten) vooral waar ze zelf mee werkt. Er zijn zoveel make-up soorten te verkrijgen dat de meeste de bomen door het bos niet meer zien, in paniek raken en dat omdat je zelf amper make-up gebruikt. Onnodige stessfactor! Dat is ook een reden waarom je een expert in huurt!

Zo werk ik het liefst met Make-up Studio, al vanaf de opleiding, zo een 15 jaar geleden, werk ik ermee. En sinds een paar jaar is het ook in de Make-up Studio winkels verkrijgbaar voor de consument. Super kwaliteit voor een goede prijs. Je krijg echt waar voor je geld. De visagisten die er werken geven perfect advies. Alleen al even in de winkel zijn is al een ritje waard. Mijn walhalla zit in Den Haag.

Make-up studio is parfum vrij en parabeen vrij. Niet getest op dieren en innovatief! Wat ze elke keer weer kwa producten en kleuren op de markt brengen.... zo mooi.

Daarnaast werk ik sinds een paar jaar met Flawless van Sonya, een mineralen make-up. De enige die pure Aloe Vera bevat, voedende ingredienten heeft. Heel erg geschikt voor de meest (over)gevoelige huid. Uiteraard, geen parfum, geen chemische parabenen, dierproefvrij.

Met deze combinatie aan producten kom ik bij de Bride To Be.
Het enige wat nog wel eens slijt op een trouwdag is de lipstick, ik heb long lasting 16h houdbare lipstick, maar niet in iedere tint te verkrijgen. Welke lipstick we kiezen voor je trouwdag, het maakt niet uit want deze krijg je gewoon van mij cadeau!
Ook dat hoef je er niet bij te kopen!

Pas als je net zo groot fan ben van de producten als ik raad ik aan om het aan te schaffen en te blijven gebruiken!

Dus NEE, je hoeft niet zelf voor make-up te zorgen en
JA ik werk met mooie duurzame producten!

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten