Maak kennis en stel live je vragen!

Ik wil graag even wat nieuws proberen en ik hoop dat jullie daar ook blij van worden. Door een facebook livestream wil ik aanstaande bruiden de mogelijkheid geven om vragen te stellen over Bruidsstyling; haar en make-up.Ter ere van mijn E-Book Bruidsstyling versie 2.0 zal ik:
Dinsdag 28 juni 20u00 tot 20u30 'LIVE' op facebook zijn om vragen te beantwoorden.
Wil je erbij zijn?
Like de fb pagina: Cynhia Veenman Visagie & Haarstyling
En ontvang automatisch een melding als we beginnen.

Heb je al een brandende vraag die ik zeker moet beantwoorden dinsdag..... stuur dan je vraag naar info@cynthiaveenman.nl.

Vanaf deze dag kun je gratis de vernieuwde versie van mijn Ebook downloaden met hierin nog meer tips over haar en make-up, proefsessies, styling voor gasten en mannen.

Ik hoop je dan voorbij te zien komen in mijn scherm. Ik kijk er nu naar uit!

Graag sluit ik deze blogpost af met dit filmpje van Barbara; becoming a bride. Ook iets wat al een tijdje in mijn hoofd zat om te doen. Leuk om te zien hoe iemand in de bruid verandert zonder teveel van zichzelf te verliezen.
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten