DIY Messy, romantisch, party hair updo

Follow my blog with Bloglovin

Zo mijn eerste DIY fotosessie.

Volg de stappen en creeer zelf zo een messy updo, ideaal voor een feestje! Leuk te combineren met haaraccessoires. Ik heb zondag mijn haar gewassen en gefohned, toen heb ik mouse gebruikt maar voor de rest zit er nu geen product in.

Stap 1, kam/ borstel je haar door.

Stap 2, ik deel mij haar in 3 delen, boven midden onder en begin onderaan met krullen met de Oge krultang.

Stap 3, alles krullen! Gekruld! 

Stap 4, een klein staartje van het deel wat ik het eerst heb gekruld, beetje aan de zijnkant.

Stap 5, ik maak nog een staartje van het 2e deel wat ik heb gekruld schuin boven het andere staartje

Stap 6, vastzetten met haarspeltjes. Je pakt steeds een plukje krul en met een haarspelt zet je dat vast bij de elastiekjes, dit doen je tot je geen plukjes meer heb.

Stap 7, de voorplukken rol ik een beetje naar de zijkant, zoals de krul het aangeeft en zet ik ook weer vast met een haarspeltje. Een bloem of mooie haarspelt maakt dit kapsel nog feestelijker. 

Succes!
Mocht het niet lukken geen probleem, denk aan de december special DIY haar en make-up €39,95, onder begeleiding van mij leer ik je haar en make-up doen voor jouw speciale gelegenheid in de salon in Naaldwijk. Hoor graag van je.

Liefs Cynthia
Www.cynthiaveenman.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten