Decorate 'Kerstboom' en je 'Kerstzelf'

Follow my blog with Bloglovin

It's chrismas time!! Dus heb ik gister direct onze boom weer neergezet. De Merry Chrismas slinger hangt voor het raam. De lichtjes, het groen, de ballen en sterren, het rood, goud en zwart, glitters, kaarsjes. ik vind het heerlijk om ons huis onder te dompelen in kerst.

De feestjes, borrels, gezelligheid, december staat erom bekend. Tijd om te shoppen voor cadeaus maar zeker ook voor een passend outfit voor december 2015!
Mijn kledingkast is vrij euh... basic :) De kleur zwart overheerst, maar hoe fijn is het om dat op te leuken met accessoires. Oorbellen, kettingen, sjaaltjes, mooie lipstick of oogmake-up, maar ook leuke dingen voor in het haar!
Ofwel het puntje op i van je outfit!

Ben jij ook iemand die helemaal los gaat in december? Je huis en jezelf onderdompel in de glitter en glamour, de warmte en liefde van kerst?

De creabea in mij is druk aan de slag gegaan en heeft haaraccessioires gemaakt. Benieuwd? Kom dan zeker even langs op de kerstmarkt in Naaldwijk vrijdag 11 en zaterdag 12 december. De haarbandjes zijn €2,50 ook erg leuk om cadeau te doen.

Veel plezier
Liefs Cynthia
Www.cynthiaveenman.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten