The holidays are coming! Cadeautjestijd!

De herfststorm waait buiten terwijl ik in mijn trui jurk voor de openhaard zit. Heerlijk! Over een paar nachtjes slapen arriveerd de 1e man met baard, om vervolgens ruimte te maken voor de 2e man met baard.
De lichtjes buiten, de winkeletalage's, het snoepgoed.... we kunnen er niet meer omheen; the holidays are coming!

Tijd voor cadeautjes!! Ik heb wat suggesties voor je:

1. Huidverzorgingspakket van Sonya €180,00
Heerlijk luxe reiniging en verzorging voor je huid. Klik hier om mijn review te lezen. Parfum vrij, bevat geen alcohol, gevuld met natuurlijke ingredienten zoals aloe, citroen en witte thee. 

2. De clean 9 €120,00
De cleaning voor lichaam en geest, binnen 9 dagen voel je, je helderder en bent u zichtbaar slanker en strakker! Zo past u mooi in uw feestjurk of voor na de feestdagen om te 'holiday' detoxen. Lees hier mijn review. Het begin van een gezonde levensstijl.

3. De BB creme van Sonya €40,00
Amazing, geweldig product! Camoufleerd, egaliseerd, verzorgt, matteerd. Ik kan niet meer zonder! Luchtig, beschermend. Nieuwsgierig, tijdens een workshop kun je het product testen. (21 / 29 november)

4. De eyeliner van flawless by sonya € 19,95
Snel, scherp en perfect een eyeliner zetten omdat het een pen is! Hoe intens jij je eyeliner wilt bepaal je dus zelf.

5. Aloe shampoo en conditioner samen € 40,00
Knuffel, kus, reinigt, voedt en verzorgd je haar, van de hoofdhuid tot in de puntjes. Met het pure van jojoba en aloe vera. Jouw haar verdient toch ook het allerbeste!

Vragen over de producten en bestellen kan via: info@cynthiaveenman.nl

Alvast happy shopping!
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten