Million dollar curls

Op uitnodiging van buitengewoon bubbels ben ik samen met mijn lover naar de Master of Luxery Fair geweest (miljonairsfair).
De kinderen bleven thuis bij de nanny :d
Gekleed volgens de dresscode 'tuneu de ville' werden we opgewacht door Tom. Wow; fashion, vervoer, eten en drinken, reizen, sieraden, stijling voor in en om het huis. Eigenlijk teveel om op te noemen. Bijna 400 bedrijven showde de laatste snufjes en the must haves. Heel hebberig werd ik. Omdat we ons hadden opgetut hoorde we er verbazing wekkend goed tussen het 'volk'. Een goed gesprek over champagne met andere bezoekers en we werden benaderd voor belegingsadviezen en het beveiligen van je huis. Al het moois en schoons en pracht en praal. Toptoptop helaas is het allemaal boven mijn prijsklasse :D

Maar ik ben verliefd geworden!! Mijn nieuwe krul set. It's amazing. Eerst hebben ze krullen bij mijn eigen haar gedaan. Zonder producten, enkelt hitte. Een prachtige slag en een mooie glans was het resultaat en na een dag rondlopen zat mijn haar nog steeds perfect. (vanochtend zat er nog steeds slag in en dat zonder product) 5 opzetten stukken dus voor ieder kapsel zit de juiste erbij. Makkelijk in gebruik en onderhoud. Wegens de tourmalijn laag wordt je haar niet beschadigd en bespaar je op haarproducten!! Love it!! Dus jazeker, ik kocht het. Kan niet wachten tot ik jullie er blij mee kan maken.
Ben jij klaar voor je million-dollar-curls? Maak dan een afspraak.

Maurits heeft zijn oogje op de Black Basterd. Een waanzinnige bbq. Ik wil de elextrisch fiets die handgemaakt is vanaf niets. Looks like a Harley uit 1912. En heb ik het al gehad over het koffiezet appartaat die te bedienen is met een app waardoor je je eigen koffie kunt samenstellen en vanuit kantoor of bed alvast kunt zetten, scheelt tijd.
HEBBEN!! ' Daddy I want a pony' We hebben een heerlijke dag gehad en onze wishlist is gegroeid. Nieuwe doelen en dromen!

Linkjes: Black Basterd (bbq)/ Oge Exclusive (krulset)/ B4 Bikes (Harley fiets)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten