The day after, abracadabra en bubbels!

Gister op de laatste trouwbeurs van 2014 gestaan.
We hebben met ze alle wel gemerkt dat trouwbeurzen niet meer zo in trek zijn als voorheen.
Aan al het goede komt een eind.
Gelukkig weten de meeste organisatoren er toch wat anders en speciaals van te maken.
Workshops, speeddate sessies, real life wedding, naast modeshows ook kinder entertainment, sweettabels ect. Alles om de aanstaande bruidsparen een mooi en duidelijk beeld te kunnen geven van hun huwelijksdag.

Zo ook gister, een goochelaar stond klaar om het publiek te laten verbazen, nou en bij mij is dat gelukt hoor.
Ik moest mijn naam op een kaart schrijven en die in mijn mond doen. De goochelaar deed vervolgens hetzelfde, maar dan met zijn naam.... en simsalabim, abracadabra.... ik haalde mijn kaart uit mijn mond en opeens zag ik daar zijn kaart..... nou breekt mijn klomp.
Daar snap ik toch helemaal niets van.
Gelukkig was het ook erg kundig met ballonnen, maar dan echt goed zeg.
Zie de foto, niets geen hondje met een klein 'bol' staartje, maar hele creaties. Feeen, babys, octopussen, apen in bomen en olifanten en konijnen.
De kinderen waren door het dolle heen! (en de ouders ook :))

Naast de vele bekende leveranciers waren er ook weer nieuwe creatieve ondernemers. Leuk om het netwerk nog breeder te maken!
Zo kon mijn geluk niet op toen bleek dat ik naast de champagne bar stond :d Super knappe mannen en dame die vanuit een amerikaanse 'caravan' de gasten voorzien van superlekkerekwalitatiefgoede bubbels! Echt een aanrader!
www.buitengewoonbubbels.nl
Wil je geen standaard trouwjapon uit een bruidsjurkenzaak dan kun je terecht bij Angeline!
Op maat gemaakt, orgineel en uniek! Jouw eigen weddingdress die zeker weten niemand anders heeft!
Www.angelinevanleeuwen.nl
Bloemen horen er bij, maken mensen mooi en blij.
www.hetbloemeke.nl iets anders, minder traditioneel. Hilde denkt met je mee en maakt iets orgineels.
Straks in je huwelijkskleding!! Door een combinatie van electronische spierstimulatie, voedingsadviezen en mentale motivatie is afvallen en strakker in je vel het eindresultaat. Zeker aan te raden in combiantie met de aloe vera dranken.
Meer weten? Check dan Magriet haar website www.bailine.nl

Voor al mijn andere top contacten in de bruidbranch (en andere bijzondere, speciale, feestelijke gelegenheden) verwijs ik je naar mijn website.
Stuk voor stuk professioneels in hun vak. Ik kan het weten! www.cynthiaveenman.nl

#trouwen #bruiloft #plannen #feestjes #beauty #make-up #visagie #bruidsstyling #aloevera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten