Van Haarlem naar Heerde en alles ertussen in.

Lekker druk weekje achter de rug. Alles even in 1 blog samengevat!

Toen ik wat jonger was leek het mij echt geweldig om internationaal vrachtwagen te gaan rijden. Heerlijk op de weg. Muziek aan. Wat zien van het land.
Zoals jullie begrijpen ben ik dat niet geworden, maar ik moet zeggen, het zit er niet ver vanaf. Doordat ik graag op locatie kom bij de klanten kom ik op een hoop verschillende plekken. Echt een onderdeel van mijn werk wat ik zo gaaf vind.

Zo heb ik deze week:
- Bruid Esther mogen stylen. Echt een Bride in Controle.
Hoe gespannen de familie was, hoe relax was de bruid. Toen Sjaak haar kwam halen was ook duidelijk dat hij er gewoon heel veel zin had. "kom op, kom op, kom op nou". Hoewel het weer wat vochtig was was er voor hun geen die dag geen vuiltje aan de lucht.
Heel leuk was ook om de dames van Bride a Dress weer te zien. Ze kwamen namelijk de jurk brengen en helpen met aankleden. Wat een service!
#Partyon #Bling #eenenormgrotevisparaplu #moederenschoonzusookverzorgd

- Mijn zus Monique mogen bijstaan bij een fotoshoot. Na hard werken/ trainen was het tijd om het resultaat vast te leggen door een fotograaf. Helemaal naar Haarlem afgereisd om in een onwijs gave sportschool een fitness shoot te doen. Wowwowwow het resultaat mag er zeker wezen.
Bedankt Fotograaf Frans wat een gave avond. Momo en Frans jullie hebben echt top werk neergezet. Daar mogen jullie trots op zijn.

- Samengewerkt met Vanessa. Dreamteam in Actie!! Samen we hebben Nienke gestyled tot ware bruid! Smorgens vroeg mochten we ons al melden en wat een pracht locatie! 18 hoog in Maassluis, met een uitzicht! Nienke is de laatste van 4 dochters die trouwt. Er was dan ook te spreken van een gezonde gezellige spanning. Ik mocht de make-up van Nienke en haar moeder verzorgen. Vanessa van Vanessa's hair-creations heeft zich gestort op het haar.
#topsamenwerking #amazingview #trouwkaartenzelfgeknutseld

- Een kraam op de braderie mogen bezetten. Gelukkig viel het weer erg mee. Gezellig blijft het toch wel de braderie in Naaldwijk. Gezellige mensen, gezellige buren. Nieuwe en oude bekende.
#Fudge #Forever #kangeenaardbeimeerhoren

- De weg naar Heerde mogen afleggen. Gaaf! Door de bossen, waar grote borden staan met waarschuwingen voor schietoefeningen. Ik heb gelachen. Daar zaten Suzanne en Marianne op mij te wachten en heb ik ze gestyled, want als zus/ getuige en moeder van de bruidegom mag je er ook op je best uitzien! Bedankt voor de gastvrijheid! Suzan, je bent wat mij betreft een super sterk wijf! En dank je wel lief vriendje voor het het kennismaken.
#galgenhumor #2xappa #buienraderrondomheerde

- De Westland Reunie weer op een compleet andere manier dan andere jaren beleefd! In mijn vrije tijd breng ik nog wat uurtjes door bij Bijou Brigitte in Naaldwijk. Vanwege de feestweek had de WOS het glazenhuis gezellig bij ons voor de deur gezet. aka het WOSplein van WOSradio WOSmedia en WOStv. Ofwel een hoop gezellig 'herrie' voor de deur. Ook dit jaar stonden ze er om geld op te halen voor een goed doel. Hospice Beukenrode in Naaldwijk. Ze hebben ruim 145.000,- opgehaald!! Er zijn veel diverse artisten voorbij gekomen, waaronder het koor van mijn paps Koor 4 Fun.
Het podium was aangekleed met vrolijke lounge kussens, wat erg uitnodigde tot chillexen. Mocht het nu toeval zijn dat mijn klant met taart niet kwam opdagen en mijn dus in pyama heeft laten staan ;( Geeft een mooie reden om een pyamafeest te houden.

Bedankt lieve mooie mensen voor een geweldige week. Hoop dat er nog meer van mogen volgen.
Wil jij daar ook deel van uit maken. Maak een afspraak. www.cynthiaveenman.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten