Bruid - jes en beurs

Het komt best vaak voor dat er meerder mensen trouwen op 1 datum. De vrijdag en zaterdag zijn nog steeds de meest drukke trouw dagen. Helaas moet ik dan nog wel eens bruidjes teleurstellen. Gelukkig kan het soms ook gecombineerd worden.
Woensdag 10 september trouwde zowel Rianne, als Yvonette....... Dubbel op een woensdag. Maar gelukkig was het allemaal goed in te plannen. Het was ook echt prachtig weer. Rianne zat al te wachten in haar 'something blue' badjas. En Yvonette had haar bruiloft in het thema van black and white wat erg professioneel door de bruidsfotograaf werd doorgevoerd. Ook hij had zich aangepast in het thema.
#mamamaaktmensennogmooier

Trouwbeurs seizoen is weer van start. Iedere keer weten trouwbeurs organisaties je te vinden en te vragen of je jouw bedrijf komt profileren op hun beurs. In ruil voor een factuur proberen hun as bruidsparen naar binnen te krijgen om idee, inspiratie maar vooral ook contacten op te doen.
Een beurs blijft altijd een gok als ondernemer, maar wat is het toch altijd gezellig. Als je al een tijdje meedraait ga je steeds meer leveranciers kennen en daar komen vaak mooie vriendschappen uit voort.

Zondag heb ik op een beurs gestaan in scheveningen. Carlton Beach hotel. Waar ik een mooi lopend visitekaartje kon afleveren, omdat ik de modellen van de modeshow mocht stijlen. Heerlijk genoten van de sweettable van Delicious Sweetness uit Den Haag. De pistache macarones zijn echt een aanrader. Een orgasme voor je mond. Heeeerlijk. Uiteraard ook kennis gemaakt met aanstaande bruidjes.
Er zat een stel bij wat voor de suprice weddin ging. Dus iedereen uitnodigen voor 'een feest' en dan opeens een trouwerij :D
Het was een dag met een lach en eindigde in een rukwind :D (het waaide wat opweg naar de auto)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten