FAQ - Bijwerken

                                                                                                                                mei 2021

Een veel gestelde vraag door bruiden;

Kom je terug om mijn make-up bij te werken.

Mijn antwoord: 'Nou liever niet' 

De dag gaat al zo snel voorbij. En dan vind ik dat je liever een uur met je geliefde en vrienden heb, dan dat je weer een uur bij mij in een stoel moet zitten. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het geweldig gezellig als ik er weer bij mag zijn.
Maar ik heb liever dat alles in een keer goed zit en blijft zitten:
BIJWERKEN
Een goede bruidsmake-up behoort longlasting te zijn. Kus en knuffel proof, maar ook weer proef! Bij regen of zonneschijn. Dus daar zorg ik voor.
Natuurlijk is het op zo een dag wel even fijn om even op te frissen.
Na de ceremonie, even de eerste spanning weg en/of na het eten. Even een ronde frisse lucht:

  • Tip: Voor een nieuwe deo laag aanbrengt haal even een licht vochtig washandje, tissue of doekje onder je arme langs. Dat haalt dan even het vieze gevoel weg.
Tanden poetsen na het eten, tuurlijk! Dan is een verse laag lipstick ook wel nodig. (Gelukkig krijg je bij mij een tasje met je make-up producten) Pas wel op je jurk. Een smintje is dan veiliger maar dat haalt niet de basilicum tussen je tanden vandaan.

Ik zeg altijd dat je mij niet meer ziet die dag. Want dat is niet nodig met alle handvatten die ik je geef en natuurlijk het feit dat ik mijn werk goed doe 
Maar! Heb je toch hulp nodig die dag; bij het opeten van de taart, of zorgen dat je aan de bar quota komt, dan bel je en kom ik er gelijk aan. (ja ik heb een zwaar beroep)

Mocht er echt een noodgeval zijn? Er poept een zeemeeuw op je haar. Je bent in het zwembad gevallen. Je kleuter heeft de lipstick te pakken gekregen en die is nu op….
Bel!

En dan pak ik mijn kit en kom ik je helpen. In ruil voor een glas bubbels en natuurlijk dat stukje taart.
Happy Monday
Liefs Cynthia

Meer tips: Download mijn GRATIS ebook over bruidsstyling; Haar en make-up op je bruiloft

https://letsshine.nl/products/e-book-bruidsstyling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten