MAKE-UP COACH II Cadeau tips

23-10-2019
Vergeef mij, want ik heb gezondigd. Het is 4 maanden geleden dat ik een blog heb geschreven.

O wat erg... Ik vind het niet leuk, maar ik heb een goede reden (tenminste dat maak ik mijzelf wijs ;))
Sinds 1 oktober ben ik namelijk werkzaam in de nieuwe en vernieuwde salon. En dat gaat lekker. Maar het had wel dus wel wat liefde en aandacht nodig om zover te komen. En dat betekende dus het verwaarlozen van mijn huishouden, de kinderen en mij lieve blog.



Maar daar zijn we weer! Vol nieuwe energie en ideeën!!
Naast de nieuwe salon ben ik dus ook begonnen met een andere droom laten uitkomen die perfect bij mij past en bij mijn andere bezigheden.
Hoera voor Lets Shine Bruidsmode!! De bruidsmode zaak in het Westland en die is helemaal van mij.
Sinds 1 oktober ben ik begonnen met afspraken en ik heb gewoon al bruiden kunnen helpen aan hun droomjurk.

Op 18 oktober 2019 heb ik met behulp van mijn mannen de bruidswinkel feestelijk geopend en de dag hebben we afgesloten met een feest om te vieren dat we al weer 18 jaar verkering hebben! 

 Kippenvel echt niet normaal. Ik was al maatschappelijk werkster in mijn haar en make-up maar dit brengt het naar een heel nieuw niveau. Dames wat zijn jullie mooi! Van binnen en van buiten en zoals ik in een interview zei; De juiste bruidsjurk maakt iedere vrouw zekerder. Wij als vrouwen zijn heel goed in het zien van onze onzekerheden. Die dikke armen, benen, rare wangen, te hoog voorhoofd. Om maar te zwijgen over al mijn rondingen of gebrek aan....

Maar dan trek je jouw jurk aan en bekijk je jezelf in de spiegel en zie je alleen maar het mooie! En dat is het geen wat een traan in onze ogen brengt. Dat we van onszelf houden, mooi vinden en nooit meer de jurk uit willen doen ;)

Door deze ervaringen wil ik de make-up coach ook weer naar een hoger niveau brengen, want ook dat is nog steeds iets wat een lach op onze gezicht brengt.
En in de nieuwe salon heb ik daar nu nog meer ruimte voor. Sfeervol, huiselijk. Maar vooral ook alle spullen bij de hand!

En zo met de aankomende feestmaand... Want inderdaad over 62 dagen is het KERST. Mijn tijd van het jaar. En dan mogen er weer cadeautjes worden gegeven.  Een mooi cadeau om te geven en om te krijgen. Of het nu aan jezelf is of aan een ander. Jij mag er zijn!
Kleuren analyse, make-up tips. goed gesprek. Ik zeg doen!!

Ook is er nu meer en een betere ruimte voor feestelijke haar en make-up styling! In de salon gelden andere prijzen dan dat ik bij je aan huis kom.
Logisch.... Ik kom nog graag bij je aan huis, maar als je een beetje wilt besparen, dan heet ik je van harte welkom in de salon in Naaldwijk!
Dus heb je een feest? Gala? Diploma uitreiking? Presentatie? Date night? Of gewoon omdat je graag compleet gestyled boodschappen wilt doen.... Wat je reden is. Ik verzorg graag een passende make-up en haarstyling ;)

En als je weet dat je vaker in het jaar een feestje of iets heb, neem dan een voordeelkaart af. Waardoor je eenmaal een styling 'gratis' krijgt.

Even op een rijtje:

Tip 1: Geef jezelf een Make-Up Coach Sessie cadeau ( of vraag erom bij je lokale cadeau gever)

Tip 2: Voordeel kaart voor Haar en Make-up in de Salon 5x feestelijke styling voor de prijs van 4

Afspraak maken kan via app, mail of een belletje, hoewel ik beter werk via app of mail. Ik heb het idee dat ik altijd omringt bent door herrie en even rustig bellen is lastig dan. Mocht je in de buurt zijn van de Salon in Naaldwijk (Lets Shine Bruidsmode - Molenstraat 36 - Naaldwijk ) en het bordje staat op OPEN, loopt dan gerust even naar binnen!

Nou ik zeg tot volgende week, want vanaf nu ga ik gewoon weer elke week een blog plaatsen.

Liefs Cynthia





Geen opmerkingen:

Een reactie posten