BRUIDSSTYLING II Verhuisbericht

4-6-2019
Oei ik groei! Wellicht heb je het al gelezen via Social Media of gehoord via de tamtam.
Ik ga nog een droom van mij waarmaken!Als startende ondernemer wordt er geadviseerd om een bedrijfsplan te maken. Inzicht krijgen in je plannen en een financieel plan. Maar ook mag je er groei inzetten. En dat heb ik in 2014 ook gedaan, een 5 jaren plan. Maar hoe weet je waar je over 5 jaar wil zijn. Ik hield het klein ;), zo wilde ik na 3 jaar een auto met belettering en na 5 jaar een pand voor bruidsstyling en workshops.

Een droom die ik al jaren heb ik naast zelfstandig zijn, dat eigenlijk te doen in een eigen pand. Een eigen winkeltje. Ik heb jaren in de detailhandel gewerkt. Opgewerkt tot bedrijfsleidster, bedrijf helpen opstarten en met een MKB opleiding onder de arm ben ik er zeker van dat ik het in huis heb om een goed bedrijf neer te zetten.

Maar dat het dan werkelijk ook gaat gebeuren. Het is allemaal onwerkelijk.
Geïnspireerd door mijn ervaring in de afgelopen jaren dankzij alle lieve bruiden kwam er een kriebel omhoog die ik jaren onderdrukte. En zo kwam ik op het idee om mijn bruidsstyling aan te bieden als Bruidsstyling 2.0

De meeste collega's breidde ook soms uit. Ze bieden nagelstyling aan of wimpers of haaraccessoires en sieraden. Nu heb ik de eerste ook gedaan, maar ik vond het niet leuk genoeg. Ik wil meer, groter. Iets wat het Westland ook echt nodig heeft!
En zo begon ik hardop over mijn droom te praten. Hoe gaaf zou het zijn om een bruidsmode zaak te hebben. Waar mensen zich in alle rust en in een gave omgeving, onder het genot van goede koffie en aandacht en veel lachen de jurk voor hun trouwdag te kiezen.

Toen ik een jaar of 19 was werd ik geraakt door het bruidsjurken virus en ging ik op onderzoek uit. De meeste bedrijven vroegen om verkoopsters met coupeuse diploma, helaas had ik niet, maar ach dat kan ik toch gewoon leren, dus ik op naailes. Nou.... kennelijk ben ik niet overal goed in. Afspelden, tekenen, meten, rijgen. Het ging best goed, tot op het moment dat ik richting de naaimachine moest.... Dat ding zag mij al aankomen en besloot er gelijk mee te stoppen...
Dus we zijn uit elkaar gegaan. Het lag niet aan hun, het lag aan mij. Maar de kriebel bleef en zo kwam ik terecht in een bruidswinkel in Rotterdam. Geweldig, maar helaas paste hun pushende - koop nu je jurk - beleid. Dus ook dat was niet voor eeuwig. Door haar en make-up kwam ik toch in de bruidswereld terecht en ik hou ervan en zal het zeker niet opgeven!
Maar er bleef toch iets kriebelen;

En zo was het op een avond dat mijn man besloot dat het tijd werd dat ik dat dan maar moest gaan doen. Onder het genot van een goed glas port en een lekker kaas heeft hij gevraagd of ik dat wil.
Mijn antwoord: JA IK WIL

En zo begon onze reis! Het was december 2018 en de balletjes begonnen te rollen. Praten met mensen, onderzoek doen, plan schrijven. Men dat was even geleden.
Super leuk om weer in te verdiepen. Even weer terug naar de basis. Maar die cijfertjes. Gelukkig heb ik een goede boekhouder die heeft geholpen. Het bezoek en inkopen van de jurken. Eind maart was het zover en wow wat werden we goed ontvangen door de merken die we graag wilde maar ook die ons hebben verrast. Ik heb het hele weekend niet kunnen slapen van de informatie en kriebels. Het werd nu echt echt.

En ja ik praat over we. Want hoewel de man op de achtergrond is, zijn we wel een team. Als je niet de steun van je partner heb, kom ik nergens. Dus het ene moment praat ik over ik, al voelt dat wat egoïstisch, want we voelt beter, want we zijn een team ;)

Alles en iedereen was er klaar voor. Er was alleen nog een ding wat we miste.... Een pand.
Dat is wel handig. Zoals vele van jullie weten is er een grote leegstand in het centrum van mijn hometown Naaldwijk. Er staat belachelijk veel leeg, maar als je de prijzen ook ziet kan geen startende ondernemer dit veroorloven. Dus ik ben gaan bellen. Met de lokale politiek, BIZ Naaldwijk, Vestia, Makelaars. En ik schoot er niet zoveel mee op. Veel wachten.... en als ik iets niet heb dan is het geduld... Niemand week, je zou denken dat iedereen in het geld zwemt want ik weet niet hoe al die eigenaren dan die panden kunnen veroorloven.

Gelukkig zijn er toch ook ondernemers die meedenken en via via kwamen we uit op een pand wat te groot was, op een perfecte locatie in goede staat. Knijp mij want ik droom.
Het ging opeens heel snel en zo hadden we de sleutel in handen van Molenstraat 36 - Naaldwijk. Ook wel in het Westland bekend als 'oude juwelier Zwinkels'.
Het is perfect. Karma, het bestaat! Evenals er gewoon keihard voor werken ;)

En nu is het zover, we gaan verbouwen. Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling bied naast bruidsstyling nu ook bruidsmode aan. Onder de naam Lets Shine wordt de grootste bruidsmode zaak van het Westland werkelijkheid. Met een geweldige make-up ruimte, waar je met vrienden en familie welkom bent voor een proefsessie.
Nog geen haaraccessoires, geen probleem. Ook die ga ik aanbieden. Sieraden, haaraccessoires, sluiers. Een compleet pakket. Een unieke belevenis in het Westland. In een waanzinnig sfeervolle shop. Ik heb er zo een zin in!Onder de bekende slogan: You are beautiful let me make you shine, laat ik je stralen!
Bride to be, Ik ben jouw bruidsstylist in de breedste zin van het woord.

SAVE THE DATE
18 oktober 2019 zullen we de zaak feestelijk openen! En je bent uitgenodigd!!

Via instagram en facebook zal ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
Like en volg en geniet.
@letsshinebruidsmode
#letsshinebruidsmode
@cynthiaveenman
#cynthiaveenmna
@cynthiaveenmanvisagiehaarstyling

Liefs CynthiaGeen opmerkingen:

Een reactie posten